Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni Chord Guitar

(Intro) F G Em Am
Dm Fm G..

C G/B Am
pertama weruh kowe..
-G F Em Dm G
esemmu.. nglalekke sak kabehane..
C G/B Am
tansah bungah rasane..
F G C
iso njagong karo kowe..
F G C
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
F G Em Am
aku.. wes berjuang mati-matian..
Dm G Gm C
nanging ora pernah mbok sawang..
F G F Em E Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan
Dm G F
malah mbok gawe dolanan..

C G/B Am
pertama weruh kowe..
-G F Em Dm G
esemmu.. nglalekke sak kabehane..
C G/B Am
tansah bungah rasane..
-G F G C
iso njagong karo kowe..
F G C
jebule sandingane konco dewe..

(Chorus)
F G Em Am
aku.. wes berjuang mati-matian..
Dm G Gm C
nanging ora pernah mbok sawang..
F G F Em E Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
Dm G C
malah mbok gawe dolanan..

(Int.) F G Em Am Dm G A

(Chorus) (Overtone)
G A F#m Bm
aku.. wes berjuang mati-matian..
Em A Am D
nanging ora pernah mbok sawang..
G A G F#m Bm
aku.. wes ngarepke kowe tenanan..
Em A D
malah mbok gawe dolanan..

G
nganti keringet lan..
A G F#m Bm
eluhku netes dadi siji..
Em D
kowe ra ngerti
A Am D
opo kabeh sing wes tak lakoni..
G A G F#m Bm
senadyan kowe milih lungo karo liyane..
Em A G Gm
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
G A D
aku ikhlas.. ngenteni kowe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel