LSista - Bandara Kulon Progo Chord Guitar

(Intro) C Am Dm G
C Am Dm G

C Am
sakuwene awakku ngenteni kowe
Dm G
sakuwene atiku nunggu tekane
Em Am
tanpo kesel aku netegke anggonku laku
Dm G
amung kanggo.. mbuktekke tresnaku..

C
dudu merga welasmu
Am
aku ngadeg ning kene
Dm
nanging mergo gedene
G
tresno iki nggo kowe
Em
sewu siji tresno
Am
taklewati nggo atimu
Dm G
amung kanggo.. mbuktekke rasaku..

Em Am
mbiyen.. kowe nate setya..
Dm G
nresnani aku kanthi lila lan legawa
Em Am
banjur.. kowe pamit lunga ning manca
Dm G
tak tunggu.. balimu ning kulon progo..

(Intro) G-G F-F#-G..

(Chorus)
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G C G
bakal bali.. tanpa ngeliya ati..

(Int.) C F Dm G
Em Am Dm G C

(Rapp)
C
ning bandara kulon progo
Am
kowe nate prasetya
bakal bali, janji,
Dm
bakal sehidup semati
urip bebarengan
G
besok bakal mujudke katresnan
tanpa rasa lara
C
bakal urip tekan tuo
bandara kulon progo
Am
dadi seksi prasetya
yen tresnaku lan tresnamu
Dm
bakal tetep kajaga
nganti saksuwene
G
kowe bakal tetep tak tunggu
ana ing bandara
C G
kulon progo ngayogyakarta..

(Chorus)
C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G (C)
bakal bali.. tanpa ngeliya ati..

C
pamitmu arep sinau
F
ora ninggalke tresnaku
Dm
snadyan sakuwene wektu
G
rabisa nyanding awakku
C
ning bandara kulon progo
F
mbiyen kowe wis prasetya
Dm
janji yen ora mblenjani
G C
bakal bali.. tanpa ngeliya ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel