Salsa Billa feat Lady's SKA - Demikian Chord Guitar

(Intro) C G/B Am G F G C..

C G/B Am
aku yang tersakiti..
G F G C
terluka di hati.. tlah terkhianati..

C G/B Am
tibo tangi wis tak lakoni
G F
sayang kowe ra ngerteni..
G C
milih karo slirane..

(Chorus)
F G
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
C Em Am
tapi kok malah dia yang kau sayang..
Dm F
cukup semene.. raiso diteruske
G
critoku ro kowe.. huu uu..

F
aku sing kelaran
G
malah mok anggep guyonan
C Em Am
ngarep pinangan dadine kenangan..
Dm
wis pancen nasipe
F G C
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Int.) C G/B Am G F G C..
F G C Em Am
Dm F G C..

C G/B Am
tibo tangi wis tak lakoni
G F
sayang kowe ra ngerteni..
G C
milih karo slirane..

(Chorus)
F G
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
-F Em Dm Am
tapi kok malah dia yang kau sayang..
Dm F
cukup semene.. raiso diteruske
G
critoku ro kowe.. huu uu..

F
aku sing kelaran
G
malah mok anggep guyonan
C Em Am
ngarep pinangan dadine kenangan..
Dm
wis pancen nasipe
F G C
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Intro) F G C

(Chorus)
F G
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
C Em Am
tapi kok malah dia yang kau sayang..
Dm F
cukup semene.. raiso diteruske
G
critoku ro kowe.. huu uu..

F
aku sing kelaran
G
malah mok anggep guyonan
C Em Am
ngarep pinangan dadine kenangan..
Dm
wis pancen nasipe
F G C
aku demi kowe.. kowene demikian..

Dm
wis pancen nasipe
F G C
aku demi kowe.. kowene demikian..

Dm
wis pancen nasipe
F G C
aku demi kowe.. kowene demikian..



Salsa Billa feat Lady's SKA - Demikian

(Intro) A# F/A Gm F D# F A#..

A# F/A Gm
aku yang tersakiti..
F D# F A#
terluka di hati.. tlah terkhianati..

A# F/A Gm
tibo tangi wis tak lakoni
F D#
sayang kowe ra ngerteni..
F A#
milih karo slirane..

(Chorus)
D# F
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
A# Dm Gm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
Cm D#
cukup semene.. raiso diteruske
F
critoku ro kowe.. huu uu..

D#
aku sing kelaran
F
malah mok anggep guyonan
A# Dm Gm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Cm
wis pancen nasipe
D# F A#
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Int.) A# F/A Gm F D# F A#..
D# F A# Dm Gm
Cm D# F A#..

A# F/A Gm
tibo tangi wis tak lakoni
F D#
sayang kowe ra ngerteni..
F A#
milih karo slirane..

(Chorus)
D# F
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
-D# Dm Cm Gm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
Cm D#
cukup semene.. raiso diteruske
F
critoku ro kowe.. huu uu..

D#
aku sing kelaran
F
malah mok anggep guyonan
A# Dm Gm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Cm
wis pancen nasipe
D# F A#
aku demi kowe.. kowene demikian..

(Intro) D# F A#

(Chorus)
D# F
aku sing tenanan ra kurang berjuang..
A# Dm Gm
tapi kok malah dia yang kau sayang..
Cm D#
cukup semene.. raiso diteruske
F
critoku ro kowe.. huu uu..

D#
aku sing kelaran
F
malah mok anggep guyonan
A# Dm Gm
ngarep pinangan dadine kenangan..
Cm
wis pancen nasipe
D# F A#
aku demi kowe.. kowene demikian..

Cm
wis pancen nasipe
D# F A#
aku demi kowe.. kowene demikian..

Cm
wis pancen nasipe
D# F A#
aku demi kowe.. kowene demikian..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel