LSista - Konco Musiman Chord Guitar

(Intro) C  F G
C F G
C F-F G-G
C G Am Em
F C Dm F-G

C G
nek do susah kowe do teko
Am Em
nek do seneng do ninggal lungo
F C Dm G
opo model konco saikine koyo ngono..

C G
aku susah kowe do ra ono
Am Em
aku seneng kowe do moro
F C
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
G C F-F G-G
aku tok butuhno..

C
Jane aku nggumun tenan
G
ro konco jaman saiki
Am
ngaku konco tekan mati
Em
nyatane mung kocap lathi
F
nek pas susah wae
C
kowe bingung goleki
Dm
la kok nek pas seneng
G
aku tak kau kenali

C
Ndi konco tenanan
G
iso diitung nggo driji
Am
sing gelem ngancani
Em
pas aku susah ati
F
liyane embuh nangdi
C
do mreteli siji siji
Dm
jan do ra nduwe ati
G
mung do kepangan gengsi..

(Chorus)
C G
nek do susah kowe do teko
Am Em
nek do seneng do ninggal lungo
F C Dm G
opo model konco saikine koyo ngono..

C G
aku susah kowe do ra ono
Am Em
aku seneng kowe do moro
F C
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
G C F-F G-G
aku tok butuhno..

C
Jane aku wis kulino
G
nek bab perkoro konco
Am
seko konco sing olo
Em
tekan konco sing nyoto
F
konco sing manfaatke
C
konco sing nyenengake
Dm
tak setel kendo wae
G
mundak gayeng uripe

C
Saiki pancen jaman
G
nek bab konco musiman
Am
aku kere lambai tangan
Em
duwe duit ngejak dolan
F
jane yo rodo mangkel
C
tapi aku ra tegel
Dm
ben tak tutke karepe
G G G
mundak seneng atine..

F G
Tulung mbok pikirno
C G Am G
uripmu yo butuh konco..
F
ojo mung musiman
G C
katimbang mbubrah kekancan

(Interlude) C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G C G

(Chorus)
C G
nek do susah kowe do teko
Am Em
nek do seneng do ninggal lungo
F C Dm G
opo model konco saikine koyo ngono..

C G
aku susah kowe do ra ono
Am Em
aku seneng kowe do moro
F C
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
G C G
aku tok butuhno..

C G
nek do susah kowe do teko
Am Em
nek do seneng do ninggal lungo
F C Dm G
opo model konco saikine koyo ngono..

C G
aku susah kowe do ra ono
Am Em
aku seneng kowe do moro
F C
koyo tanpo duso
Dm
ngaku konco mung nek
G C
aku tok butuhno..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel