OmWawes - Tresno Semu Chord Guitar

(Intro) Am Em F C
Am Em F G

C Em F C
aku tenanan.. mbiyen gandengan
C Em
bebarengan ngadepi
F G
urip seng keras tenan..

C Em F C
nanging rakuat.. atiku sekarat
Dm
rosoku rakaruan
Em
aku tok tinggal dewean
Dm G C
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
Am Em
sak umure uripku
F C
tresno kuwi mung semu..
Am Em
kowe ro aku
F C
mung konco ngentekke wektu..
Am Em
ojo mbok pikir
F C
apikku mung dinggo kowe
Am Em
aku wes nyerah
F G C
mergo tresno wes ngremokke aku..

C Em F C
aku rakuat.. atiku sekarat..
Dm
rosoku rakaruan
Em
aku tok tinggal dewean
Dm G C
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
Am Em
sak umure uripku
F C
tresno kuwi mung semu..
Am Em
kowe ro aku
F C
mung konco ngentekke wektu..
Am Em
ojo mbok pikir
F C
apikku mung dinggo kowe
Am Em
aku wes nyerah
F G C
mergo tresno wes ngremokke aku..

(Int.) Em Am F G
Em Am F Fm G..

F G
sak tenane atiku
Em Am
yo mung dinggo awakmu
F G
kabeh iki mergo tresnomu.. ye..ee..

(Chorus)
Am Em
sak umure uripku
F C
tresno kuwi mung semu..
Am Em
kowe ro aku
F C
mung konco ngentekke wektu..
Am Em
ojo mbok pikir
F C
apikku mung dinggo kowe
Am Em
aku wes nyerah
F G C
mergo tresno wes ngremokke aku..

Am Em
sak umure uripku
F C
tresno kuwi mung semu..
Am Em
kowe ro aku
F C
mung konco ngentekke wektu..
Am Em
ojo mbok pikir
F C
apikku mung dinggo kowe
Am Em
aku wes nyerah
F G C
mergo tresno wes ngremokke aku..



OmWawes - Tresno Semu

(Intro) F#m C#m D A
F#m C#m D E

A C#m D A
aku tenanan.. mbiyen gandengan
A C#m
bebarengan ngadepi
D E
urip seng keras tenan..

A C#m D A
nanging rakuat.. atiku sekarat
Bm
rosoku rakaruan
C#m
aku tok tinggal dewean
Bm E A
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
F#m C#m
sak umure uripku
D A
tresno kuwi mung semu..
F#m C#m
kowe ro aku
D A
mung konco ngentekke wektu..
F#m C#m
ojo mbok pikir
D A
apikku mung dinggo kowe
F#m C#m
aku wes nyerah
D E A
mergo tresno wes ngremokke aku..

A C#m D A
aku rakuat.. atiku sekarat..
Bm
rosoku rakaruan
C#m
aku tok tinggal dewean
Bm E A
kowe tetep ra rumongso..

(Chorus)
F#m C#m
sak umure uripku
D A
tresno kuwi mung semu..
F#m C#m
kowe ro aku
D A
mung konco ngentekke wektu..
F#m C#m
ojo mbok pikir
D A
apikku mung dinggo kowe
F#m C#m
aku wes nyerah
D E A
mergo tresno wes ngremokke aku..

(Int.) C#m F#m D E
C#m F#m D Dm E..

D E
sak tenane atiku
C#m F#m
yo mung dinggo awakmu
D E
kabeh iki mergo tresnomu.. ye..ee..

(Chorus)
F#m C#m
sak umure uripku
D A
tresno kuwi mung semu..
F#m C#m
kowe ro aku
D A
mung konco ngentekke wektu..
F#m C#m
ojo mbok pikir
D A
apikku mung dinggo kowe
F#m C#m
aku wes nyerah
D E A
mergo tresno wes ngremokke aku..

F#m C#m
sak umure uripku
D A
tresno kuwi mung semu..
F#m C#m
kowe ro aku
D A
mung konco ngentekke wektu..
F#m C#m
ojo mbok pikir
D A
apikku mung dinggo kowe
F#m C#m
aku wes nyerah
D E A
mergo tresno wes ngremokke aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel