Alinda Blah - Neng Omah Wae Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F C Dm G..

C G
mas, jare sayang aku
Am Em
tapi selalu kowe tinggalke
F C
aku ra mau alasan
Dm G
kanggo.. masa depan..

C G
ngomong tresno sejati
Am Em
tapi senajan ora perduli
F C
aku menangis ning kene
Dm G C
ngenteni kapan kowe tekan..

(Intro) F G C

Am Em
mangan ra mangan asal kowe
F C
ono ning sampingku
Am Em
aku wis seneng ora nuntut
F G
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
C
neng omah wae mas
G Am
ojo lungo lungo..
F
neng omah wae
C Dm G
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

C
dirumah saja mas
G Am
aku isih kangen
F C
jangan biarkan.. awan wengi
Dm G C
aku slalu sendirian

C
(neng omah wae mas, neng omah wae)
C
(dirumah saja mas, dirumah saja)

(Int.) Am... Am...
Am Em F Am

Am Em
mangan ra mangan asal kowe
F C
ono ning sampingku
Am Em
aku wis seneng ora nuntut
F G
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
C
neng omah wae mas
G Am
ojo lungo lungo..
F
neng omah wae
C Dm G
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

(Intro) C G Am F C Dm G..

(Chorus)
C
neng omah wae mas
G Am
ojo lungo lungo..
F
neng omah wae
C Dm G
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

C
dirumah saja mas
G Am
aku isih kangen
F C
jangan biarkan.. awan wengi
Dm G C
aku slalu sendirian..

C
(neng omah wae mas, neng omah wae)
C
(dirumah saja mas, dirumah saja)



Alinda Blah - Neng Omah Wae

(Intro) E B C#m G#m A E F#m B..

E B
mas, jare sayang aku
C#m G#m
tapi selalu kowe tinggalke
A E
aku ra mau alasan
F#m B
kanggo.. masa depan..

E B
ngomong tresno sejati
C#m G#m
tapi senajan ora perduli
A E
aku menangis ning kene
F#m B E
ngenteni kapan kowe tekan..

(Intro) A B E

C#m G#m
mangan ra mangan asal kowe
A E
ono ning sampingku
C#m G#m
aku wis seneng ora nuntut
A B
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
E
neng omah wae mas
B C#m
ojo lungo lungo..
A
neng omah wae
E F#m B
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

E
dirumah saja mas
B C#m
aku isih kangen
A E
jangan biarkan.. awan wengi
F#m B E
aku slalu sendirian

E
(neng omah wae mas, neng omah wae)
E
(dirumah saja mas, dirumah saja)

(Int.) C#m... C#m...
C#m G#m A C#m

C#m G#m
mangan ra mangan asal kowe
A E
ono ning sampingku
C#m G#m
aku wis seneng ora nuntut
A B
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
E
neng omah wae mas
B C#m
ojo lungo lungo..
A
neng omah wae
E F#m B
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

(Intro) E B C#m A E F#m B..

(Chorus)
E
neng omah wae mas
B C#m
ojo lungo lungo..
A
neng omah wae
E F#m B
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

E
dirumah saja mas
B C#m
aku isih kangen
A E
jangan biarkan.. awan wengi
F#m B E
aku slalu sendirian..

E
(neng omah wae mas, neng omah wae)
E
(dirumah saja mas, dirumah saja)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel