Ndarboy Genk - Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik) Chord Guitar

(Intro) C G Am E
F Fm G C

C G
Yen awan tansah kelingan
Am C7
yen wengi raiso mapan
F G C
koyo ngene wong sing kasmaran..

C G
s'najan akeh konco-konco
Am C7
sing durung biso nerimo
F G C
kabeh ora tak rungokno..

-G/B Am Em
Jero atine manungso
F C
kuwi bedo-bedo
-G/B Am Em
ora iso mbok antem podo
F C
koyo sing mbok karepno
Dm G
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

(Chorus)
C G
Aku seng nduwe ati
Am Em
kowe ra sah ngrusohi
F C
Aku seng nduwe roso
Dm G
kowe ra sah suloyo..

C G
Aku sih tetep tresno
Am E
senajan dunyo ra trimo
F C
urusono uripmu
Dm G C
timbang suwe-suwe lambemu tak tuku..

C G
Walau badai kan menghadang
Am C7
tekan kapan tetep sayang
F G C
sampai maut kan memisahkan..

C G
S'najan akeh sing do nggodo
Am C7
tresno ra bakal tak culno
F G C
susah seneng tekan tuwo..

Am Em
Jero atine manungso
F C
kuwi bedo-bedo
-G/B Am Em
ora iso mbok antem podo
F C
koyo sing mbok karepno
Dm E
kowe ra nglakoni ra usah mutusi..

(Chorus) (Overtone)
A E
Aku seng nduwe ati
F#m C#m
kowe ra sah ngrusohi
D A
Aku seng nduwe roso
Bm F
kowe ra sah suloyo..

-G C G
Aku seng nduwe ati
Am Em
kowe ra sah ngrusohi
F C
Aku seng nduwe roso
Dm G
kowe ra sah suloyo..

C G
Aku seh tetep tresno
Am E
senajan dunyo ra trimo
F C
urusono uripmu
Dm Em
timbang suwe-suwe..
F G F G
suwe-suwe lambemu tak tuku..

(Outro) Dm Fm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel