Mas Nangs - Nemu Ganti Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C Em Am
F G C
Dm Em F G C

C Em Am
semilir angin wengi
F G C
tansah nresep ning jeru ati
Dm Em
sunare rembulan nrejang pucuk cemoro
F G
dadi tondo nggonku ngucap tresno..

C Em Am
ademe angin wengi
F G C
tansah nresep ning njero ati
Dm Em
rembulan purnomo sing dadi saksi
F G C
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Intro) Dm Em F G C
Dm Em F G C

(Chorus)
F Em
panuwonku marang Gusti
Dm G C
sing loro wes entok ganti
F Em
nemu wanito tresnane tulus suci
Dm G C
sing ayune koyo widodari..

C Em Am
ademe angin wengi
F G C
tansah nresep ning njero ati
Dm Em
rembulan purnomo sing dadi saksi
F G C
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Int.) Dm Em F G C
Dm Em F G C

(Chorus)
F Em
panuwonku marang Gusti
Dm G C
sing loro wes entok ganti
F Em
nemu wanito tresnane tulus suci
Dm G C
sing ayune koyo widodari..

F Em
panuwonku marang Gusti
Dm G C
sing loro wes entok ganti
F Em
nemu wanito tresnane tulus suci
Dm G C
sing ayune koyo widodari..
F G C
sing ayune.. koyo widodari..



Mas Nangs - Nemu Ganti

(Intro) D F#m Bm
G A D
Em F#m G A D

D F#m Bm
semilir angin wengi
G A D
tansah nresep ning jeru ati
Em F#m
sunare rembulan nrejang pucuk cemoro
G A
dadi tondo nggonku ngucap tresno..

D F#m Bm
ademe angin wengi
G A D
tansah nresep ning njero ati
Em F#m
rembulan purnomo sing dadi saksi
G A D
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Intro) Em F#m G A D
Em F#m G A D

(Chorus)
G F#m
panuwonku marang Gusti
Em A D
sing loro wes entok ganti
G F#m
nemu wanito tresnane tulus suci
Em A D
sing ayune koyo widodari..

D F#m Bm
ademe angin wengi
G A D
tansah nresep ning njero ati
Em F#m
rembulan purnomo sing dadi saksi
G A D
kowe lan aku biyen ngucap janji..

(Int.) Em F#m G A D
Em F#m G A D

(Chorus)
G F#m
panuwonku marang Gusti
Em A D
sing loro wes entok ganti
G F#m
nemu wanito tresnane tulus suci
Em A D
sing ayune koyo widodari..

G F#m
panuwonku marang Gusti
Em A D
sing loro wes entok ganti
G F#m
nemu wanito tresnane tulus suci
Em A D
sing ayune koyo widodari..
G A D
sing ayune.. koyo widodari..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel