Kependem Tresno - GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta) Chord Guitar

(Intro) C D G Em Am D G..

G D Em D
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
C G
Nyerita'ke tresno..
Am D
Seng kependem ono ning dodo..

G D Em D
Kudu kepiye.. aku mesti piye
C G
Yen pancen dalane..
Am D G D
Uripku iki kudu koyo ngene..

G D Em D
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
C G
Nyerita'ke tresno..
Am D
Seng kependem ono ing dodo..

G D Em D
Kudu kepiye.. aku mesti piye
C G
Yen pancen dalane..
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene..

Em Bm
Senajan kowe.. Wis karo liyane
C
Nanging tresnoku ro kowe
D
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
C
Ora bakal ilang..
D Em
Tresnoku dinggo kowe..
Am
Wis tak tutup..
D G
Atiku dinggo liyane..
C
Mergo kowe..
D Em
Sing paling tak tresnani..
Am
Senajan tresno iki..
D G
Mung kependem ning ati..

(Interlude) C D Bm Em Am D G

G D Em D
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
C G
Nyerita'ke tresno..
Am D
Seng kependem ono ing dodo..

G D Em D
Kudu kepiye.. aku mesti piye
C G
Yen pancen dalane..
Am D G
Uripku iki kudu koyo ngene..

Em Bm
Senajan kowe.. Wis karo liyane
C
Nanging tresnoku ro kowe
D
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
C
Ora bakal ilang..
D Em
Tresnoku dinggo kowe..
Am
Wis tak tutup..
D G
Atiku dinggo liyane..
C
Mergo kowe..
D Em
Sing paling tak tresnani..
Am
Senajan tresno iki..
D G
Mung kependem ning ati..

C
Ora bakal ilang..
D Em
Tresnoku dinggo kowe..
Am
Wis tak tutup..
D G
Atiku dinggo liyane..
C
Mergo kowe..
D Em
Sing paling tak tresnani..
Am
Senajan tresno iki..
D G
Mung kependem ning ati..

Am D
Senajan tresno iki..
G
Mung kependem ning ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel