Corazon - Janjine Ora Ono Nyatane Chord Guitar

(Intro) C  G  Am  Em
F G C G/B Am
Dm G C

C G
sewu kenangan.. awakku ro awakmu
Am Em
ora bakal iso.. tak lalekke
F G C G/B A
mergo aku pancen sayang, wegah kelangan
F G C
roso sayangku yo mung kanggo kowe..

C G
tulisan tanganmu.. sing dadi seksi
Am Em
netes eluh iki.. moco layangmu
F G
mergo kowe sing tak tresno..
C G/B A
ninggalke aku..
F G C
loro atiku, remuk ra karuan..

(Chorus)
F G
jare kowe biyen..
C G/B A
ora bakal ninggalake
Dm G C
jebul janjine ra ono nyatane..

F G C G/B A
tresno tenanan balesane mung dolanan..
Dm G C
opo salahku kowe.. ngelarani atiku..
F G
opo kowe ra ngelingi..
C G/B A
biyen dewe bebarengan..
Dm G C
janji setyo tekane tuwo..

(Int.) C G Am Em
F G C G/B Am
Dm G C

C G
tulisan tanganmu.. sing dadi seksi
Am Em
netes eluh iki.. moco layangmu
F G
mergo kowe sing tak tresno..
C G/B A
ninggalke aku..
F G C
loro atiku, remuk ra karuan..

(Chorus)
F G C G/B A
tresno tenanan balesane mung dolanan..
Dm G C
opo salahku kowe.. ngelarani atiku..
F G
opo kowe ra ngelingi..
C G/B A
biyen dewe bebarengan..
Dm G C
janji setyo tekane tuwo..

F G
jare kowe biyen..
C G/B A
ora bakal ninggalake
Dm G C
jebul janjine ra ono nyatane..
F G C G/B A
yo wes rapopo, kudu ikhlas lan legowo
Dm G C
mergo aku ngerti karma mesti ono..
Dm G C
mergo aku ngerti karma kuwi ono..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel