Vita Alvia - Lungsuran Panggonane Chord Guitar

Capo di fret 3

(Intro) Am Dm Am Dm
F G Am
F G Am

Am
Hang ono lilakeno kepailang
Am Dm
Teko tetep baen katon belang
G Am Dm
Lawange ati ojo pati
Am
riko jemblang..

Am
Dhung anane trimo gawe mendhung
Am Dm
Aworo tetep baen riko bingung
G Am Dm
Gothang jangkepe ulih riko
Am
ngambus serngenge..

(Chorus)
Dm
Myakne wis sun genteni
G Am
Lungsuran panggonane
Dm
Dadi ulan hang ningguli
G Am
Grahono serngengene

Dm
Myakne wis sun hang dadi
Em Am
Dedeg jejege lakune
Dm
Dinggo mbebeng eluh riko
C G Am
Ngendhek uli..he dhung mili

(Interlude) Am Dm Dm Am
C Dm Em G Am

Am
Dhung anane trimo gawe mendhung
Am Dm
Aworo tetep baen riko bingung
G Am Dm
Gothang jangkepe ulih riko
Am
ngambus serngenge..

(Chorus)
Dm
Myakne wis sun genteni
G Am
Lungsuran panggonane
Dm
Dadi ulan hang ningguli
G Am
Grahono serngengene

Dm
Myakne wis sun hang dadi
Em Am
Dedeg jejege lakune
Dm
Dinggo mbebeng eluh riko
C G Am
Ngendhek uli..he dhung mili

(Intro) Em G Am

Dm
Myakne wis sun genteni
G Am
Lungsuran panggonane
Dm
Dadi ulan hang ningguli
G Am
Grahono serngengene

Dm
Myakne wis sun hang dadi
Em Am
Dedeg jejege lakune
Dm
Dinggo mbebeng eluh riko
C G Am
Ngendhek uli..he dhung mili

(Outro) Dm Em Dm G Am



Vita Alvia - Lungsuran Panggonane

(Intro) Cm Fm Cm Fm
G# A# Cm
G# A# Cm

Cm
Hang ono lilakeno kepailang
Cm Fm
Teko tetep baen katon belang
A# Cm Fm
Lawange ati ojo pati
Cm
riko jemblang..

Cm
Dhung anane trimo gawe mendhung
Cm Fm
Aworo tetep baen riko bingung
A# Cm Fm
Gothang jangkepe ulih riko
Cm
ngambus serngenge..

(Chorus)
Fm
Myakne wis sun genteni
A# Cm
Lungsuran panggonane
Fm
Dadi ulan hang ningguli
A# Cm
Grahono serngengene

Fm
Myakne wis sun hang dadi
Gm Cm
Dedeg jejege lakune
Fm
Dinggo mbebeng eluh riko
D# A# Cm
Ngendhek uli..he dhung mili

(Interlude) Cm Fm Fm Cm
D# Fm Gm A# Cm

Cm
Dhung anane trimo gawe mendhung
Cm Fm
Aworo tetep baen riko bingung
A# Cm Fm
Gothang jangkepe ulih riko
Cm
ngambus serngenge..

(Chorus)
Fm
Myakne wis sun genteni
A# Cm
Lungsuran panggonane
Fm
Dadi ulan hang ningguli
A# Cm
Grahono serngengene

Fm
Myakne wis sun hang dadi
Gm Cm
Dedeg jejege lakune
Fm
Dinggo mbebeng eluh riko
D# A# Cm
Ngendhek uli..he dhung mili

(Intro) Gm A# Cm

Fm
Myakne wis sun genteni
A# Cm
Lungsuran panggonane
Fm
Dadi ulan hang ningguli
A# Cm
Grahono serngengene

Fm
Myakne wis sun hang dadi
Gm Cm
Dedeg jejege lakune
Fm
Dinggo mbebeng eluh riko
D# A# Cm
Ngendhek uli..he dhung mili

(Outro) Fm Gm Fm A# Cm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel