Via Vallen - Sewu Kutho Chord Guitar

(Intro) C...

C Em
sewu kutho uwis tak liwati
F C G
sewu ati tak takoni
C Em
nanging kabeh.. podo ra ngerteni
F C G
lungamu.. ning endi..

Am F
pirang taun.. anggonku nggoleki..
C G C
seprene.. durung biso nemoni..

(Intro) Am Dm G C

(Chorus)
Dm G C Am
wis tak cobo.. nglalekake
F G C Gm C
jenengmu soko atiku..
F G C G/B Am
sak tenane aku ora ngapusi
Dm G C
isih tresno sliramu..

C Em
umpamane.. kowe uwis mulyo
F C G
lilo aku lilo..
C Em
yo mung siji.. dadi panyuwunku..
F C G
aku pengen ketemu..

Am F
senajan.. sak kedepe moto..
C
tak nggo tombo..
G C
kangen jero ning dodo..

(Interlude) Am F
Am G F
Am G F G..

(Chorus)
Dm G C Am
wis tak cobo.. nglalekake
F G C Gm C
jenengmu soko atiku..
F G C G/B Am
sak tenane aku ora ngapusi
Dm G C
isih tresno sliramu..

C Em
umpamane.. kowe uwis mulyo
F C G
lilo aku lilo..
C Em
yo mung siji.. dadi panyuwunku..
F C G
aku pengen ketemu..

Am F
senajan.. sak kedepe moto..
C
tak nggo tombo..
G C
kangen jero ning dodo..

Am F
senajan.. sak kedepe moto..
C
tak nggo tombo..
G C
kangen jero ning dodo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel