Via Vallen - Kalah Cepet Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) C

C G
sepet ning pinggir embong
Am Em
kalah cepet disaut uwong
F C
telat ngomong tresno
F G
cintamu digondhol wong liyo

C G
nelongso rasane
Am Em
sing tak tresno ono sing nduwe
F C
nyapo tresno tak pendhem
F G C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) C G Am Em F C F G
C G Am Em F C F G C

C
ngopo sing nyonggo tresno
Am
mung disimpen ning njero dodo
F C
ngungkap tresno rasane bimbang
G
amung bantal tak sayang sayang

C
suwi yen tresno kowe
Am
jebul wis ono sing nduwe
F C
ora ngiro lan terbayang
G C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
tresno tak terbalas rasane loro
G
mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
tiwas kowe tak gowo mimpi
E
mergo kependem ing ati
E
nganti bantal tak sayang sayang
E
jebul tresnomu digondhol ilang..

C G
sepet ning pinggir embong
Am Em
kalah cepet disaut uwong
F C
telat ngomong tresno
F G
cintamu digondhol wong liyo

C G
nelongso rasane
Am Em
sing tak tresno ono sing nduwe
F C
nyapo tresno tak pendhem
F G C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) C G Am Em F C F G
C G Am Em F C F G C

C
ngopo sing nyonggo tresno
Am
mung disimpen ning njero dodo
F C
ngungkap tresno rasane bimbang
G
amung bantal tak sayang sayang

C
suwi yen tresno kowe
Am
jebul wis ono sing nduwe
F C
ora ngiro lan terbayang
G C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
tresno tak terbalas rasane loro
G
mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
tiwas kowe tak gowo mimpi
E
mergo kependem ing ati
E
nganti bantal tak sayang sayang
E
jebul tresnomu digondhol ilang..

C G
sepet ning pinggir embong
Am Em
kalah cepet disaut uwong
F C
telat ngomong tresno
F G
cintamu digondhol wong liyo

C G
nelongso rasane
Am Em
sing tak tresno ono sing nduwe
F C
nyapo tresno tak pendhem
F G C
yen wis getun sambat kalih sinten

C G
sepet ning pinggir embong
Am Em
kalah cepet disaut uwong
F C
telat ngomong tresno
F G
cintamu digondhol wong liyo

C G
nelongso rasane
Am Em
sing tak tresno ono sing nduwe
F C
nyapo tresno tak pendhem
F G C
yen wis getun sambat kalih sinten




Via Vallen - Kalah Cepet

(Intro) E

E B
sepet ning pinggir embong
C#m G#m
kalah cepet disaut uwong
A E
telat ngomong tresno
A B
cintamu digondhol wong liyo

E B
nelongso rasane
C#m G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
A E
nyapo tresno tak pendhem
A B E
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) E B C#m G#m A E A B
E B C#m G#m A E A B E

E
ngopo sing nyonggo tresno
C#m
mung disimpen ning njero dodo
A E
ngungkap tresno rasane bimbang
B
amung bantal tak sayang sayang

E
suwi yen tresno kowe
C#m
jebul wis ono sing nduwe
A E
ora ngiro lan terbayang
B E
kalah cepet tresnomu ilang

C#m
tresno tak terbalas rasane loro
B
mergo sing tak tresno milih wong liyo
A
tiwas kowe tak gowo mimpi
G#
mergo kependem ing ati
G#
nganti bantal tak sayang sayang
G#
jebul tresnomu digondhol ilang..

E B
sepet ning pinggir embong
C#m G#m
kalah cepet disaut uwong
A E
telat ngomong tresno
A B
cintamu digondhol wong liyo

E B
nelongso rasane
C#m G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
A E
nyapo tresno tak pendhem
A B E
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) E B C#m G#m A E A B
E B C#m G#m A E A B E

E
ngopo sing nyonggo tresno
C#m
mung disimpen ning njero dodo
A E
ngungkap tresno rasane bimbang
B
amung bantal tak sayang sayang

E
suwi yen tresno kowe
C#m
jebul wis ono sing nduwe
A E
ora ngiro lan terbayang
B E
kalah cepet tresnomu ilang

C#m
tresno tak terbalas rasane loro
B
mergo sing tak tresno milih wong liyo
A
tiwas kowe tak gowo mimpi
G#
mergo kependem ing ati
G#
nganti bantal tak sayang sayang
G#
jebul tresnomu digondhol ilang..

E B
sepet ning pinggir embong
C#m G#m
kalah cepet disaut uwong
A E
telat ngomong tresno
A B
cintamu digondhol wong liyo

E B
nelongso rasane
C#m G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
A E
nyapo tresno tak pendhem
A B E
yen wis getun sambat kalih sinten

E B
sepet ning pinggir embong
C#m G#m
kalah cepet disaut uwong
A E
telat ngomong tresno
A B
cintamu digondhol wong liyo

E B
nelongso rasane
C#m G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
A E
nyapo tresno tak pendhem
A B E
yen wis getun sambat kalih sinten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel