Tanpa Batas - Tresno Sliramu Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) G C
C Am G# G
C Am G# G

C
Opo iki opo iki opo,
G
Betapa gedhe yen rasakke
Am
Bingung aku bingung aku bingung,
G
Soyo gedhe yen ketemu kowe

C
Ngerti aku Ngerti aku Ngerti,
G
sing gede jebul rasa ning ati
Am
Apa ini apa ini apa,
G
Apa ini yang namanya cinta

F Em
Najan rupaku pas-pas'an,
Dm
Perlu engkau tahu
G (G-Am-Bm-C)
diriku cinta padamu..

(Chorus)
F Em
Aku tresno marang sliramu,
Dm G C
Awit pisanan ketemu
F Em Am
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
Dm G C (G#-G)
Aku cinta kamu oh I Love You..

C
Opo iki opo iki opo,
G
Betapa gedhe yen rasakke
Am
Bingung aku bingung aku bingung,
G
Soyo gedhe yen ketemu kowe

C
Siji loro telu papat limo,
G
Semono uga aku ra nyongko,
Am
Belum sempet aku ngomong tresno,
G
Dhewek'e jebul nduwek'e wong liyo

(Interlude) F Em Dm G
F Em Dm G

(Chorus)
F Em
Aku tresno marang sliramu,
Dm G C
Awit pisanan ketemu
F Em Am
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
Dm G C
Aku cinta kamu oh I Love You..

F Em
Nelongso opo iki jenenge tresno,
Dm G C
Kudu nandang loro uga semono
F Em Am
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
Dm G C Am
Aku cinta kamu oh I Love You..
Dm G C Am
Aku cinta kamu oh I Love You..
Dm G F
Aku cinta kamu oh I Love You..
C
(I Love You..)



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) A D
D Bm A# A
D Bm A# A

D
Opo iki opo iki opo,
A
Betapa gedhe yen rasakke
Bm
Bingung aku bingung aku bingung,
A
Soyo gedhe yen ketemu kowe

D
Ngerti aku Ngerti aku Ngerti,
A
sing gede jebul rasa ning ati
Bm
Apa ini apa ini apa,
A
Apa ini yang namanya cinta

G F#m
Najan rupaku pas-pas'an,
Em
Perlu engkau tahu
A (A-Bm-C#m-D)
diriku cinta padamu

(Chorus)
G F#m
Aku tresno marang sliramu,
Em A D
Awit pisanan ketemu
G F#m Bm
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
Em A D (A#-A)
Aku cinta kamu oh I Love You..

D
Opo iki opo iki opo,
A
Betapa gedhe yen rasakke
Bm
Bingung aku bingung aku bingung,
A
Soyo gedhe yen ketemu kowe

D
Siji loro telu papat limo,
A
Semono uga aku ra nyongko,
Bm
Belum sempet aku ngomong tresno,
A
Dhewek'e jebul nduwek'e wong liyo

(Interlude) G F#m Em A
G F#m Em A

(Chorus)
G F#m
Aku tresno marang sliramu,
Em A D
Awit pisanan ketemu
G F#m Bm
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
Em A D
Aku cinta kamu oh I Love You..

G F#m
Nelongso opo iki jenenge tresno,
Em A D
Kudu nandang loro uga semono
G F#m Bm
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
Em A D Bm
Aku cinta kamu oh I Love You..
Em A D Bm
Aku cinta kamu oh I Love You..
Em A G
Aku cinta kamu oh I Love You..
D
(I Love You..)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel