Taiwan Ninggal Janji - Nella Kharisma Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) Am G Am
G C E
Am Dm E Am

Am
kowe telpon neng aku
G Am
jare ngomong rindu
G
nanging tak rasakne
C
koyo bedo neng kupingku

Am
rasane ati ra karuan
Dm
batinku penasaran
F Em Am
saiki kowe karo sopo neng taiwan

(Intro) F G Am

Am
mbiyen aku ra lilo
G Am
kowe nembung budhal kerjo
G
mergo sumpah setyomu
C
aku luluh tak lilakno

Am
saiki kowe uwis lali
Dm
malah tego cidro janji
F Em
ngertio ngono mbiyen arep budhal
Am
tak gondheli..

(Intro) F G Am

(Chorus)
Am
ibarat karuk neng panci
Dm Am
tak sok banyu dadi bubur
F G
mbasan kelakon tak lilani
C
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Dm Em Am

Am
dikoyo ngopo ra bali
Dm Am
lha wong kowe kadhung lali
F G
lelakon iki judule
Am
neng taiwan ninggal janji

(Int.) Am Em Dm Am
F G Am

Am
mbiyen aku ra lilo
G Am
kowe nembung budhal kerjo
G
mergo sumpah setyomu
C
aku luluh tak lilakno

Am
saiki kowe uwis lali
Dm
malah tego cidro janji
F Em
ngertio ngono mbiyen arep budhal
Am
tak gondheli..

(Intro) F G Am

(Chorus)
Am
ibarat karuk neng panci
Dm Am
tak sok banyu dadi bubur
F G
mbasan kelakon tak lilani
C
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Dm Em Am

Am
dikoyo ngopo ra bali
Dm Am
lha wong kowe kadhung lali
F G
lelakon iki judule
Am
neng taiwan ninggal janji

F G
lelakon iki judule
Am
neng taiwan ninggal janji..



Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

(Intro) Bm A Bm
A D F#
Bm Em F# Bm

Bm
kowe telpon neng aku
A Bm
jare ngomong rindu
A
nanging tak rasakne
D
koyo bedo neng kupingku

Bm
rasane ati ra karuan
Em
batinku penasaran
G F#m Bm
saiki kowe karo sopo neng taiwan

(Intro) G A Bm

Bm
mbiyen aku ra lilo
A Bm
kowe nembung budhal kerjo
A
mergo sumpah setyomu
D
aku luluh tak lilakno

Bm
saiki kowe uwis lali
Em
malah tego cidro janji
G F#m
ngertio ngono mbiyen arep budhal
Bm
tak gondheli..

(Intro) G A Bm

(Chorus)
Bm
ibarat karuk neng panci
Em Bm
tak sok banyu dadi bubur
G A
mbasan kelakon tak lilani
D
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Em F#m Bm

Bm
dikoyo ngopo ra bali
Em Bm
lha wong kowe kadhung lali
G A
lelakon iki judule
Bm
neng taiwan ninggal janji

(Int.) Bm F#m Em Bm
G A Bm

Bm
mbiyen aku ra lilo
A Bm
kowe nembung budhal kerjo
A
mergo sumpah setyomu
D
aku luluh tak lilakno

Bm
saiki kowe uwis lali
Em
malah tego cidro janji
G F#m
ngertio ngono mbiyen arep budhal
Bm
tak gondheli..

(Intro) G A Bm

(Chorus)
Bm
ibarat karuk neng panci
Em Bm
tak sok banyu dadi bubur
G A
mbasan kelakon tak lilani
D
balesanmu mbablas kabur

(Intro) Em F#m Bm

Bm
dikoyo ngopo ra bali
Em Bm
lha wong kowe kadhung lali
G A
lelakon iki judule
Bm
neng taiwan ninggal janji

G A
lelakon iki judule
Bm
neng taiwan ninggal janji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel