SlemanReceh - Dongaku Nggo Kowe Chord Guitar

Capo di fret 4

F G Em Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
Dm G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F G
mung cukup tak dongake
Em Am
mugo.. urip bahagia
Dm G C
bebrayan.. karo seng liane..

(Intro) F G C..

C F C
uwes cukup mung semene wae..
C F G
ora usah perlu.. diteruske
Em
kowe wes karo liane
Am
mending aku sing ngalah..
Dm G C
senajan aku wes nggerus atine..

C F C
sepurane nduk aku nglarani..
C F G
dudu maksutku arep ninggalne..
Em Am
mergo kahanane.. kudu ninggalke kowe
Dm G C
mergo kowe wes ono gantine..

(Chorus)
F G Em Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
Dm G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F G
mung cukup tak dongake
Em Am
mugo.. urip bahagia
Dm G C
bebrayan.. karo seng liane..

C F C
kudu sabar ikhlas nerimo..
C F G
tresno iki ora di restui..
Em Am
yen iki garise.. ora iso di peksakke
Dm G C
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
F G Em Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
Dm G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F G
mung cukup tak dongake
Em Am
mugo.. urip bahagia
Dm G C
bebrayan.. karo seng liane..

(Chorus)
F G Em Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
Dm G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F G
mung cukup tak dongake
Em Am
mugo.. urip bahagia
Dm G C
bebrayan.. karo seng liane..

C F C
kudu sabar ikhlas nerimo..
C F G
tresno iki ora di restui..
Em Am
yen iki garise.. ora iso di peksakke
Dm G C
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
F G Em Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
Dm G
senajan tresno iki tulus
C
mung kanggo sliramu..

F G
mung cukup tak dongake
Em Am
mugo.. urip bahagia
Dm G C
bebrayan.. karo seng liane..
Dm G C F G C
bebrayan.. karo seng liane..



SlemanReceh - Dongaku Nggo Kowe

C D Bm Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
Am D
senajan tresno iki tulus
G
mung kanggo sliramu..

C D
mung cukup tak dongake
Bm Em
mugo.. urip bahagia
Am D G
bebrayan.. karo seng liane..

(Intro) C D G..

G C G
uwes cukup mung semene wae..
G C D
ora usah perlu.. diteruske
Bm
kowe wes karo liane
Em
mending aku sing ngalah..
Am D G
senajan aku wes nggerus atine..

G C G
sepurane nduk aku nglarani..
G C D
dudu maksutku arep ninggalne..
Bm Em
mergo kahanane.. kudu ninggalke kowe
Am D G
mergo kowe wes ono gantine..

(Chorus)
C D Bm Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
Am D
senajan tresno iki tulus
G
mung kanggo sliramu..

C D
mung cukup tak dongake
Bm Em
mugo.. urip bahagia
Am D G
bebrayan.. karo seng liane..

G C G
kudu sabar ikhlas nerimo..
G C D
tresno iki ora di restui..
Bm Em
yen iki garise.. ora iso di peksakke
Am D G
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
C D Bm Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
Am D
senajan tresno iki tulus
G
mung kanggo sliramu..

C D
mung cukup tak dongake
Bm Em
mugo.. urip bahagia
Am D G
bebrayan.. karo seng liane..

(Chorus)
C D Bm Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
Am D
senajan tresno iki tulus
G
mung kanggo sliramu..

C D
mung cukup tak dongake
Bm Em
mugo.. urip bahagia
Am D G
bebrayan.. karo seng liane..

G C G
kudu sabar ikhlas nerimo..
G C D
tresno iki ora di restui..
Bm Em
yen iki garise.. ora iso di peksakke
Am D G
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
C D Bm Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
Am D
senajan tresno iki tulus
G
mung kanggo sliramu..

C D
mung cukup tak dongake
Bm Em
mugo.. urip bahagia
Am D G
bebrayan.. karo seng liane..
Am D G C D G
bebrayan.. karo seng liane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel