SlemanReceh - Banyu Moto Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) C F C F
C F C F

C F
tembang iki..
C Dm
tak gawe.. mung kanggo kowe
G C
sing paling tak tenani nganti saiki..

C F
tumetese banyu moto iki..
Dm
sing dadi saksi..
G C
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
C F
sampai kapan kan kau buktikan..
G C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C F
sampai mati kan ku pastikan..
Dm
mergo mung kowe..
G C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
cahyo lintang ing wengi
F G
nggawe ayeme ati..
F
tambah ndedowo roso
G C
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) F G Em Am
Dm G C

C F
tumetese banyu moto iki..
Dm
sing dadi saksi..
G C
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
C F
sampai kapan kan kau buktikan..
G C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C F
sampai mati kan ku pastikan
Dm
mergo mung kowe..
G C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C F
sampai kapan kan kau buktikan..
G C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C F
ho.. sampai mati kan ku pastikan
Dm
mergo mung kowe..
G C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
cahyo lintang ing wengi
F G
nggawe ayeme ati..
F
tambah ndedowo roso
G C
kangen mring sliramu.. tresnaku..



Sleman Receh - Banyu Moto

(Intro) E A E A
E A E A

E A
tembang iki..
E F#m
tak gawe.. mung kanggo kowe
B E
sing paling tak tenani nganti saiki..

E A
tumetese banyu moto iki..
F#m
sing dadi saksi..
B E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
E A
sampai kapan kan kau buktikan..
B E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E A
sampai mati kan ku pastikan..
F#m
mergo mung kowe..
B E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
cahyo lintang ing wengi
A B
nggawe ayeme ati..
A
tambah ndedowo roso
B E
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) A B G#m C#m
F#m B E

E A
tumetese banyu moto iki..
F#m
sing dadi saksi..
B E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
E A
sampai kapan kan kau buktikan..
B E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E A
sampai mati kan ku pastikan
F#m
mergo mung kowe..
B E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E A
sampai kapan kan kau buktikan..
B E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E A
ho.. sampai mati kan ku pastikan
F#m
mergo mung kowe..
B E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
cahyo lintang ing wengi
A B
nggawe ayeme ati..
A
tambah ndedowo roso
B E
kangen mring sliramu.. tresnaku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel