Sarah Brillian - Renco Chord Guitar

(Intro) C Dm G C

C Dm
pisanan aku pengen kenalan
G
janjane bojone kancaku
C
jan bagus tenan
C Dm
kepindo aku dadi gregetan
G
pendekatan mugo aku
C
ndang cepet dadian

C Dm
asline aku eneng sing nduwe
G
sewalike jebul dekne
C
yo eneng sing nduwe
C Dm
rapopo penting podo ngertine
G
main mburi njogo ati
C
siji lan sijine

C-Bm-Am Em
aku wes kadung tresno
Am G
nanging keloro-loro..

(Chorus)
C Dm
rencho roncenen atiku,
G C
rencho ukiren katresnanku
F C
ojo kondho-kondho karo bojomu
Dm G
yen aku main mburi karo sliramu

C Dm
rencho tak tunggu tekamu,
G C
rencho tak tunggu jawabanmu
F C
ojo lali karo lagune mas tony
Dm
hidup ini yang penting hepi
G
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) C Dm G C
F C Dm G

C Dm
asline aku eneng sing nduwe
G
sewalike jebul dekne
C
yo eneng sing nduwe
C Dm
rapopo penting podo ngertine
G
main mburi njogo ati
C
siji lan sijine

Am Em
aku wes kadung tresno
Am G
nanging keloro-loro..

(Chorus)
C Dm
rencho roncenen atiku,
G C
rencho ukiren katresnanku
F C
ojo kondho-kondho karo bojomu
Dm G
yen aku main mburi karo sliramu

C Dm
rencho tak tunggu tekamu,
G C
rencho tak tunggu jawabanmu
F C
ojo lali karo lagune mas tony
Dm
hidup ini yang penting hepi
G
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) C Dm G C
F C Dm G

C Dm
asline aku eneng sing nduwe
G
sewalike jebul dekne
C
yo eneng sing nduwe
C Dm
rapopo penting podo ngertine
G
main mburi njogo ati
C
siji lan sijine

Am Em
aku wes kadung tresno
Am G
nanging keloro-loro..

(Chorus)
C Dm
rencho roncenen atiku,
G C
rencho ukiren katresnanku
F C
ojo kondho-kondho karo bojomu
Dm G
yen aku main mburi karo sliramu

C Dm
rencho tak tunggu tekamu,
G C
rencho tak tunggu jawabanmu
F C
ojo lali karo lagune mas tony
Dm
hidup ini yang penting hepi
G
don't worry, don't worry, don't worry..
C
don't.. worry..



Sarah Brillian - Renco

(Intro) B C#m F# B

B C#m
pisanan aku pengen kenalan
F#
janjane bojone kancaku
B
jan bagus tenan
B C#m
kepindo aku dadi gregetan
F#
pendekatan mugo aku
B
ndang cepet dadian

B C#m
asline aku eneng sing nduwe
F#
sewalike jebul dekne
B
yo eneng sing nduwe
B C#m
rapopo penting podo ngertine
F#
main mburi njogo ati
B
siji lan sijine

B-A#m-G#m D#m
aku wes kadung tresno
G#m F#
nanging keloro-loro..

(Chorus)
B C#m
rencho roncenen atiku,
F# B
rencho ukiren katresnanku
E B
ojo kondho-kondho karo bojomu
C#m F#
yen aku main mburi karo sliramu

B C#m
rencho tak tunggu tekamu,
F# B
rencho tak tunggu jawabanmu
E B
ojo lali karo lagune mas tony
C#m
hidup ini yang penting hepi
F#
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) B C#m F# B
E B C#m F#

B C#m
asline aku eneng sing nduwe
F#
sewalike jebul dekne
B
yo eneng sing nduwe
B C#m
rapopo penting podo ngertine
F#
main mburi njogo ati
B
siji lan sijine

G#m D#m
aku wes kadung tresno
G#m F#
nanging keloro-loro..

(Chorus)
B C#m
rencho roncenen atiku,
F# B
rencho ukiren katresnanku
E B
ojo kondho-kondho karo bojomu
C#m F#
yen aku main mburi karo sliramu

B C#m
rencho tak tunggu tekamu,
F# B
rencho tak tunggu jawabanmu
E B
ojo lali karo lagune mas tony
C#m
hidup ini yang penting hepi
F#
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) B C#m F# B
E B C#m F#

B C#m
asline aku eneng sing nduwe
F#
sewalike jebul dekne
B
yo eneng sing nduwe
B C#m
rapopo penting podo ngertine
F#
main mburi njogo ati
B
siji lan sijine

G#m D#m
aku wes kadung tresno
G#m F#
nanging keloro-loro..

(Chorus)
B C#m
rencho roncenen atiku,
F# B
rencho ukiren katresnanku
E B
ojo kondho-kondho karo bojomu
C#m F#
yen aku main mburi karo sliramu

B C#m
rencho tak tunggu tekamu,
F# B
rencho tak tunggu jawabanmu
E B
ojo lali karo lagune mas tony
C#m
hidup ini yang penting hepi
F#
don't worry, don't worry, don't worry..
B
don't.. worry..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel