Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix) Chord Guitar

(Intro) Am G Em Am
F G F G Am

Am G
timbang suwung.. ayo rene podo gabung
F
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
E
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Am G
urip iki.. kabeh ketoto ning ati
F
yen tegel.. mobat mabit metu rene
E
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Intro) Am F G Am
Am F G Am

(Chorus)
Am G
timbang ati bingung pikiran suwung
Em Am
timbang ati lewung rene podo gabung
F Dm
goyang tulungagung, goyang tulungagung
E
tambane ati suwung..

Am G
ayo kumpul rene semangat kerjane
Em Am
kabeh masalah podo dielingke
F Dm
goyang ning kene, goyang ning kene
E
ayem tentrem atine..

(Intro) Am G Em Am
F G F G Am

Am G
timbang suwung.. ayo rene podo gabung
F
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
E
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Am G
urip iki.. kabeh ketoto ning ati
F
yen tegel.. mobat mabit metu rene
E
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Chorus)
Am G
timbang ati bingung pikiran suwung
Em Am
timbang ati lewung rene podo gabung
F Dm
goyang tulungagung, goyang tulungagung
E
tambane ati suwung..

Am G
ayo kumpul rene semangat kerjane
Em Am
kabeh masalah podo dielingke
F Dm
goyang ning kene, goyang ning kene
E
ayem tentrem atine..

Am G
timbang ati bingung pikiran suwung
Em Am
timbang ati lewung rene podo gabung
F Dm
goyang tulungagung, goyang tulungagung
E
tambane ati suwung..

Am G
ayo kumpul rene semangat kerjane
Em Am
kabeh masalah podo dielingke
F Dm
goyang ning kene, goyang ning kene
E
ayem tentrem atine..

(Outro) Am F G Am
Am F G Am..



Risma Marlina - Goyang Tulungagung (Remix)

(Intro) Em D Bm Em
C D C D Em

Em D
timbang suwung.. ayo rene podo gabung
C
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
B
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Em D
urip iki.. kabeh ketoto ning ati
C
yen tegel.. mobat mabit metu rene
B
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Intro) Em C D Em
Em C D Em

(Chorus)
Em D
timbang ati bingung pikiran suwung
Bm Em
timbang ati lewung rene podo gabung
C Am
goyang tulungagung, goyang tulungagung
B
tambane ati suwung..

Em D
ayo kumpul rene semangat kerjane
Bm Em
kabeh masalah podo dielingke
C Am
goyang ning kene, goyang ning kene
B
ayem tentrem atine..

(Intro) Em D Bm Em
C D C D Em

Em D
timbang suwung.. ayo rene podo gabung
C
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
B
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Em D
urip iki.. kabeh ketoto ning ati
C
yen tegel.. mobat mabit metu rene
B
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

(Chorus)
Em D
timbang ati bingung pikiran suwung
Bm Em
timbang ati lewung rene podo gabung
C Am
goyang tulungagung, goyang tulungagung
B
tambane ati suwung..

Em D
ayo kumpul rene semangat kerjane
Bm Em
kabeh masalah podo dielingke
C Am
goyang ning kene, goyang ning kene
B
ayem tentrem atine..

Em D
timbang ati bingung pikiran suwung
Bm Em
timbang ati lewung rene podo gabung
C Am
goyang tulungagung, goyang tulungagung
B
tambane ati suwung..

Em D
ayo kumpul rene semangat kerjane
Bm Em
kabeh masalah podo dielingke
C Am
goyang ning kene, goyang ning kene
B
ayem tentrem atine..

(Outro) Em C D Em
Em C D Em..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel