Rina Apriliana - Kapalang Nyaah Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E -G Am..

Am
Teu wasa kedah ngantosan
Dm
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
E
Hoyong patarema dina soca
Am
sanaos sakiceup

(Intro) F Am

Am
Ieu hate teu puguh rasa
Dm
Da bongan kapalang nyaah..
E
Mondok ge teu tibra kanteunan
Am
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
Am A Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
F Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am A Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
E Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
Am
duh.. gening ku tega..

(Intro) Am F Dm E -G Am..

Am
Ieu hate teu puguh rasa
Dm
Da bongan kapalang nyaah..
E
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
Am
simpe..

(Chorus)
Am A Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
F Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am A Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
E Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
Am
duh.. gening ku tega..



Rina Apriliana - Kapalang Nyaah

(Intro) Bm G Em F# -A Bm..

Bm
Teu wasa kedah ngantosan
Em
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
F#
Hoyong patarema dina soca
Bm
sanaos sakiceup

(Intro) G Bm

Bm
Ieu hate teu puguh rasa
Em
Da bongan kapalang nyaah..
F#
Mondok ge teu tibra kanteunan
Bm
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
Bm B Em
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
G Bm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Bm B Em
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
F# Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

F#
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
Bm
duh.. gening ku tega..

(Intro) Bm G Em F# -A Bm..

Bm
Ieu hate teu puguh rasa
Em
Da bongan kapalang nyaah..
F#
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
Bm
simpe..

(Chorus)
Bm B Em
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
G Bm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Bm B Em
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
F# Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

F#
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
Bm
duh.. gening ku tega..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel