REDSOX D.P.R - Tak Jogo Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) C Am F C G
C Am F C G

C G
layangmu teko.. atiku loro..
Am F
kowe tak jogo.. ora sedelo..
C G
aku ra nyongko.. kok kowe tego
Am F
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro) Dm G F G

(Chorus)
C Am
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
F G
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
C Am
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
F G
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
C
aku lilo tenan..

C
ning njobo ono udan
C
tur kok ono srengenge
Am
aku wis njogo tenan
Am
tur kowe sak penake
F
suwe nggonku berjuang
F
nggo urip karo kowe
C
tapi ternyata malah
G C
aku seng tok tinggalke dewe..

C
perih yo perih
Am
loro yo loro
Am
nanging piye meneh
F
uwis takdir sing kuoso..
F
aku wis cobo nrimo
G
nrimo sak kabehe
Dm
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

G
sak jane aku wis lilo
F G
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
C Am
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
F G
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
C Am
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
F G
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

C Am
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
F G
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
C Am
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
F G
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

C Am F C G
aku lilo tenan..



REDSOX D.P.R - Tak Jogo

(Intro) E C#m A E B
E C#m A E B

E B
layangmu teko.. atiku loro..
C#m A
kowe tak jogo.. ora sedelo..
E B
aku ra nyongko.. kok kowe tego
C#m A
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro) F#m B A B

(Chorus)
E C#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
A B
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
E C#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
A B
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
E
aku lilo tenan..

E
ning njobo ono udan
E
tur kok ono srengenge
C#m
aku wis njogo tenan
C#m
tur kowe sak penake
A
suwe nggonku berjuang
A
nggo urip karo kowe
E
tapi ternyata malah
B E
aku seng tok tinggalke dewe..

E
perih yo perih
C#m
loro yo loro
C#m
nanging piye meneh
A
uwis takdir sing kuoso..
A
aku wis cobo nrimo
B
nrimo sak kabehe
F#m
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

B
sak jane aku wis lilo
A B
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
E C#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
A B
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
E C#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
A B
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

E C#m
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
A B
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
E C#m
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
A B
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

E C#m A E B
aku lilo tenan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel