Pendhoza - Sabar Kelara Lara Chord Guitar

Capo di fret 1

(Intro) Em C G D
Em C G D

Em C
sabar kelara-lara
G D
amergo sliramu lungo
Em C
raiso tepa slira,
G D
kowe lungo ro wong liyo

Em C
sabar kelara-lara
G D
amergo sliramu lungo
Em C
raiso tepa slira,
G D
kowe lungo ro wong liyo

Em C
opo aku iki..
G D
ora sugih banda
Em C
yen kui alesanmu,
G D Em
aku ikhlas lan nerima

Em C
yen kelingan sliramu
G
marake sirah ngelu
D
koe nglungani aku
Em
pisah marang awakku
C
lunga tanpo alesan,
G
gawe aku kelaran
D
dasare koe payu
Em
opo pancen gampangan
C
dalan tresnaku bundet,
G
pikiranku wes ruwet
D
mending aku ngelalekke,
Em
golek tresna sing liyane
C
yen sambat karo kanca,
G
enenge mung kon sabar
D
atiku dudu bata
Em
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
Em C
sabar kelara-lara
G D
amergo sliramu lungo
Em C
raiso tepa slira,
G D
kowe lungo ro wong liyo

Em C
opo aku iki..
G D
ora sugih banda
Em C
yen kui alesanmu,
G D Em
aku ikhlas lan nerima

Em C
sabar ikhlas nerima,
G
yo wes ora popo
D
yen pancen kui jodone
Em
yo mesti dibalekno
C
jane atiku lara
G
ning ora popo
D
kabeh iki tak tampa
Em
salahmu tak ngapuro
C
rasa ning njero dada (njero dada)
G
ngampet loro (ngampet loro)
D
kowe malah lunga,
Em
lunga karo wong liyo
C
opo pancen dalane
G
koe dudu jodohku
D
duh gusti paringono
Em
dalan padang mring hambamu

(Reff)
Em C
sabar kelara-lara
G D
amergo sliramu lungo
Em C
raiso tepa slira,
G D
kowe lungo ro wong liyo

Em C
opo aku iki..
G D
ora sugih banda
Em C
yen kui alesanmu,
G D Em
aku ikhlas lan nerima

Em C
sabar kelara-lara
G D
amergo sliramu lungo
Em C
raiso tepa slira,
G D
kowe lungo ro wong liyo

Em C
opo aku iki..
G D
ora sugih banda
Em C
yen kui alesanmu,
G D Em
aku ikhlas lan nerima

Em C
opo aku iki..
G D
ora sugih banda
Em C
yen kui alesanmu,
G D Em
aku ikhlas lan nerima



Pendhoza - Sabar Kelara Lara

(Intro) Fm C# G# D#
Fm C# G# D#

Fm C#
sabar kelara-lara
G# D#
amergo sliramu lungo
Fm C#
raiso tepa slira,
G# D#
kowe lungo ro wong liyo

Fm C#
sabar kelara-lara
G# D#
amergo sliramu lungo
Fm C#
raiso tepa slira,
G# D#
kowe lungo ro wong liyo

Fm C#
opo aku iki..
G# D#
ora sugih banda
Fm C#
yen kui alesanmu,
G# D# Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm C#
yen kelingan sliramu
G#
marake sirah ngelu
D#
koe nglungani aku
Fm
pisah marang awakku
C#
lunga tanpo alesan,
G#
gawe aku kelaran
D#
dasare koe payu
Fm
opo pancen gampangan
C#
dalan tresnaku bundet,
G#
pikiranku wes ruwet
D#
mending aku ngelalekke,
Fm
golek tresna sing liyane
C#
yen sambat karo kanca,
G#
enenge mung kon sabar
D#
atiku dudu bata
Fm
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
Fm C#
sabar kelara-lara
G# D#
amergo sliramu lungo
Fm C#
raiso tepa slira,
G# D#
kowe lungo ro wong liyo

Fm C#
opo aku iki..
G# D#
ora sugih banda
Fm C#
yen kui alesanmu,
G# D# Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm C#
sabar ikhlas nerima,
G#
yo wes ora popo
D#
yen pancen kui jodone
Fm
yo mesti dibalekno
C#
jane atiku lara
G#
ning ora popo
D#
kabeh iki tak tampa
Fm
salahmu tak ngapuro
C#
rasa ning njero dada (njero dada)
G#
ngampet loro (ngampet loro)
D#
kowe malah lunga,
Fm
lunga karo wong liyo
C#
opo pancen dalane
G#
koe dudu jodohku
D#
duh gusti paringono
Fm
dalan padang mring hambamu

(Reff)
Fm C#
sabar kelara-lara
G# D#
amergo sliramu lungo
Fm C#
raiso tepa slira,
G# D#
kowe lungo ro wong liyo

Fm C#
opo aku iki..
G# D#
ora sugih banda
Fm C#
yen kui alesanmu,
G# D# Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm C#
sabar kelara-lara
G# D#
amergo sliramu lungo
Fm C#
raiso tepa slira,
G# D#
kowe lungo ro wong liyo

Fm C#
opo aku iki..
G# D#
ora sugih banda
Fm C#
yen kui alesanmu,
G# D# Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm C#
opo aku iki..
G# D#
ora sugih banda
Fm C#
yen kui alesanmu,
G# D# Fm
aku ikhlas lan nerima

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel