Nella Kharisma - Sego Bungkus Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C Am F C
C Am F G
C Am F G
C...

C G
Ambyar atiku ngenes batinku
Am G
Ibarat sego bungkus ra di kareti
F
Kutah keleleran
C Dm
Naliko koe ninggal salahku opo
G
Kowe nblenjanji semayan..

C G
Ngelayung uripku tanpo sliramu
Am G
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
F C
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
Dm G C
Isih ono jenengmu ning ati iki

Am G
Mentolone kowe medot taline asmoro
F
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
G
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Am G
Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
F
Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
G
Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

C G
Ngelayung uripku tanpo sliramu
Am G
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
F C
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
Dm G C
Isih ono jenengmu ning ati iki

(Intro) C Am F G
C Am F G
C...

C G
Ambyar atiku ngenes batinku
Am G
Ibarat sego bungkus ra di kareti
F
Kutah keleleran
C Dm
Naliko koe ninggal salahku opo
G
Kowe nblenjanji semayan..

C G
Ngelayung uripku tanpo sliramu
Am G
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
F C
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
Dm G C
Isih ono jenengmu ning ati iki

Am G
Mentolone kowe medot taline asmoro
F
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
G
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Am G
Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
F
Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
G
Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

Am G
Mentolone kowe medot taline asmoro
F
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
G
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Am G
Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
F
Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
G
Ilang karete ambyar
C...
Keleleran dipangan tikus



Nella Kharisma - Sego Bungkus

(Intro) D Bm G D
D Bm G A
D Bm G A
D...

D A
Ambyar atiku ngenes batinku
Bm A
Ibarat sego bungkus ra di kareti
G
Kutah keleleran
D Em
Naliko koe ninggal salahku opo
A
Kowe nblenjanji semayan..

D A
Ngelayung uripku tanpo sliramu
Bm A
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
G D
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
Em A D
Isih ono jenengmu ning ati iki

Bm A
Mentolone kowe medot taline asmoro
G
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
A
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Bm A
Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
G
Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
A
Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

D A
Ngelayung uripku tanpo sliramu
Bm A
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
G D
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
Em A D
Isih ono jenengmu ning ati iki

(Intro) D Bm G A
D Bm G A
D...

D A
Ambyar atiku ngenes batinku
Bm A
Ibarat sego bungkus ra di kareti
G
Kutah keleleran
D Em
Naliko koe ninggal salahku opo
A
Kowe nblenjanji semayan..

D A
Ngelayung uripku tanpo sliramu
Bm A
Mergo pancen sih gede roso tresnoku
G D
Yen ra percoyo bedahen dodo iki
Em A D
Isih ono jenengmu ning ati iki

Bm A
Mentolone kowe medot taline asmoro
G
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
A
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Bm A
Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
G
Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
A
Ilang karete ambyar
Keleleran dipangan tikus

Bm A
Mentolone kowe medot taline asmoro
G
Tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
Kok awakmu bedo ro aku
A
Opo pancen ono sing luwih becik
Tekan aku kok kowe ninggalke aku

Bm A
Ojo sak penakmu, Ojo sak penak undelmu
Dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
G
Ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
A
Ilang karete ambyar
D...
Keleleran dipangan tikus

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel