Nella Kharisma - Nyimpen Roso Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C F Dm G
C F Dm G

C Em Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
Dm F
Neng sliramu senadyan mung
G
kesimpen ono batinku
C Em Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
Dm F G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
C
Yo mung kanggo sliramu

C G
Ra biso ilang nganti selawase
Am F
Roso tresnoku marang sliramu
C Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

C G
Jujur wae aku wedi kelangan
Am F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
C Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
G
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

F C
Rungokno sworoku
Dm G
Rasakno neng atimu
F C
Senadyan mung sedelo
Dm G
Tulung rungokno..

C F Em
Tak laraske.. tembang iki..
F G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
C F Em
Mugo wae.. tembang iki
F C
Nggugah atimu
G C
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude) C G Am F C Dm G
C G Am F C Dm G

C Em Am
Sak tenane ati iki nduwe roso
Dm F
Neng sliramu senadyan mung
G
kesimpen ono batinku
C Em Am
Wes suwe tresno iki neng atiku
Dm F G
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
C
Yo mung kanggo sliramu

C G
Ra biso ilang nganti selawase
Am F
Roso tresnoku marang sliramu
C Dm
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
G
Ora bakal luntur nganti tekan pati

C G
Jujur wae aku wedi kelangan
Am F
Senadyan tresno iki durung kesampaian
C Dm
Neng sliramu sing dadi pepujanku
G
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

F C
Rungokno sworoku
Dm G
Rasakno neng atimu
F C
Senadyan mung sedelo
Dm G
Tulung rungokno..

C F Em
Tak laraske.. tembang iki..
F G
Wujud tresnaku sing kependem jeru
C F Em
Mugo wae.. tembang iki
F C
Nggugah atimu
G C
ngertio yen aku tresno sliramu..



Nella Kharisma - Nyimpen Roso

(Intro) C# F# D#m G#
C# F# D#m G#

C# Fm A#m
Sak tenane ati iki nduwe roso
D#m F#
Neng sliramu senadyan mung
G#
kesimpen ono batinku
C# Fm A#m
Wes suwe tresno iki neng atiku
D#m F# G#
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
C#
Yo mung kanggo sliramu

C# G#
Ra biso ilang nganti selawase
A#m F#
Roso tresnoku marang sliramu
C# D#m
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
G#
Ora bakal luntur nganti tekan pati

C# G#
Jujur wae aku wedi kelangan
A#m F#
Senadyan tresno iki durung kesampaian
C# D#m
Neng sliramu sing dadi pepujanku
G#
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

F# C#
Rungokno sworoku
D#m G#
Rasakno neng atimu
F# C#
Senadyan mung sedelo
D#m G#
Tulung rungokno..

C# F# Fm
Tak laraske.. tembang iki..
F# G#
Wujud tresnaku sing kependem jeru
C# F# Fm
Mugo wae.. tembang iki
F# C#
Nggugah atimu
G# C#
ngertio yen aku tresno sliramu..

(Interlude) C# G# A#m F# C# D#m G#
C# G# A#m F# C# D#m G#

C# Fm A#m
Sak tenane ati iki nduwe roso
D#m F#
Neng sliramu senadyan mung
G#
kesimpen ono batinku
C# Fm A#m
Wes suwe tresno iki neng atiku
D#m F# G#
Soyo jeru batin iki nyonggo roso
C#
Yo mung kanggo sliramu

C# G#
Ra biso ilang nganti selawase
A#m F#
Roso tresnoku marang sliramu
C# D#m
Mergo sliramu sing paling tak tresnani
G#
Ora bakal luntur nganti tekan pati

C# G#
Jujur wae aku wedi kelangan
A#m F#
Senadyan tresno iki durung kesampaian
C# D#m
Neng sliramu sing dadi pepujanku
G#
Emboh nganti kapan nggonku mendem perasaan..

F# C#
Rungokno sworoku
D#m G#
Rasakno neng atimu
F# C#
Senadyan mung sedelo
D#m G#
Tulung rungokno..

C# F# Fm
Tak laraske.. tembang iki..
F# G#
Wujud tresnaku sing kependem jeru
C# F# Fm
Mugo wae.. tembang iki
F# C#
Nggugah atimu
G# C#
ngertio yen aku tresno sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel