Nella Kharisma - Kurang Piknik Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) Am F G E Am
Am F G E Am

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

(Intro) Am F G E Am

Am
jo gampang cemburu
F
ra bener iku tuduhanmu
G
mung dolan karo konco
C
mbok tuduh aku selingkuh
F
yen dolan metu
Dm
ra tau bener neng ngarepmu
E
gampang cemburu
Am
wedi kecantol alesanmu..

Am
mbok disetel kalem
F
kowe ojo gampang nesu
G
ndang ngopi disek
C
ditenangne atimu
F
ben ora gampang panik
Dm
ojo di gas mikirmu
E
ngene olehe
Am
kurang piknik awakmu..

(Chorus)
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

(Intro) Am F G E Am

Am
jo gampang cemburu
F
ra bener iku tuduhanmu
G
mung dolan karo konco
C
mbok tuduh aku selingkuh
F
yen dolan metu
Dm
ra tau bener neng ngarepmu
E
gampang cemburu
Am
wedi kecantol alesanmu..

Am
mbok disetel kalem
F
kowe ojo gampang nesu
G
ndang ngopi disek
C
ditenangne atimu
F
ben ora gampang panik
Dm
ojo di gas mikirmu
E
ngene olehe
Am
kurang piknik awakmu..

(Chorus)
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

(Outro) Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel