Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan Chord Guitar

(Intro) D A Bm F#m G D Em A
D A Bm F#m G D Em A

D A
Ra biso lali
Bm F#m
Mung tansah kelingan
G D
Karo kowe sing tak tresno
Em A
Ninggalke kenangan..

D A
Kabeh dadi impenku
Bm F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku
G D
Nyambung katresnan iki
Em A
Mungkin koe wis ra sudi..

G A
Terusno lakumu
Bm
Dongaku kanggo awakmu..
Em A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

(Chorus)
D A
Ngopo biyen kowe teko
Bm
Yen akhire arep lungo
G D
Ngarepke balasan tresno
A
Nanging mung mbok sio-sio
D A
Pancen lantip pikiranmu
Bm
Pancen luwes omonganmu
G D
Nanging opo kabeh kuwi
A
Mung tok nggo nglarani aku..

(Intro) Bm D A Bm
Bm D A

G A
Terusno lakumu
Bm
Dongaku kanggo awakmu..
Em A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

D A Bm F#m
Mungkin wis dadi.. takdire Gusti..
G D
Biso nyawang kowe nanging
Em A
Tanpo biso nduweni..

D A
Kabeh dadi impenku
Bm F#m
Koyo biyen bareng mlaku..
G D
Nyambung katresnan iki
Em A
Mungkin koe wis ra sudi..

G A
Terusno lakumu
Bm
Dongaku kanggo awakmu..
Em A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

(Chorus)
D A
Ngopo biyen kowe teko
Bm
Yen akhire arep lungo
G D
Ngarepke balasan tresno
A
Nanging mung mbok sio-sio
D A
Pancen lantip pikiranmu
Bm
Pancen luwes omonganmu
G D
Nanging opo kabeh kuwi
A
Mung tok nggo nglarani aku..

D A
Ngopo biyen kowe teko
Bm
Yen akhire arep lungo
G D
Ngarepke balasan tresno
A
Nanging mung mbok sio-sio
D A
Pancen lantip pikiranmu
Bm
Pancen luwes omonganmu
G D
Nanging opo kabeh kuwi
A
Mung tok nggo nglarani aku..

(Outro) D

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel