NDX A.K.A - Sido Sayang Ora Chord Guitar

Capo di fret 2

C Em
tak tunggu tak enteni..
Am Em
kepastianmu tekan saiki..
F G Em
jane sido sayang ora
A Dm
opo pancen wis ra iso
G C
aku mung tok anggep konco..

C G Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F G Em
tapi atiku wis ngerti
A Dm
tresno ra kudu nduweni
Fm C
raiso dadi siji..

(Intro) Dm C Dm F E

Am Em
kabeh iki salahku
F
tresno marang sliramu
G C E
sing slalu ono wektu nggo aku
Am Em
saben dino bebarengan
F
kegowo perasaan..
Dm G Em Am
nanging rosomu mung sebates teman..

Dm G
opo iki rasane..
Em Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Dm G
oh atiku malah loro..
F G
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
C Em
tak tunggu tak enteni..
Am Em
kepastianmu tekan saiki..
F G Em
jane sido sayang ora
A Dm
opo pancen wis ra iso
G C
aku mung tok anggep konco..

C G Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F G Em
tapi atiku wis ngerti
A Dm
tresno ra kudu nduweni
G C
raiso dadi siji..

Dm C
kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Am
konco dadine tresno saiki malah loro
C
aku kudu piye ati bingung rasane
Em F
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
Em
duh gusti pangeran paringono kesabaran
Dm
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
C
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
G Am
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Am Em
kabeh iki salahku
F
tresno marang sliramu
G C E
sing slalu ono wektu nggo aku
Am Em
saben dino bebarengan
F
kegowo perasaan..
Dm G Em Am
nanging rosomu mung sebates teman..

Dm G
opo iki rasane..
Em Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Dm G
oh atiku malah loro..
F G
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
C Em
tak tunggu tak enteni..
Am Em
kepastianmu tekan saiki..
F G Em
jane sido sayang ora
A Dm
opo pancen wis ra iso
G C
aku mung tok anggep konco..

C G Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F G Em
tapi atiku wis ngerti
A Dm
tresno ra kudu nduweni
G C
raiso dadi siji..

C Em
tak tunggu tak enteni..
Am Em
kepastianmu tekan saiki..
F G Em
jane sido sayang ora
A Dm
opo pancen wis ra iso
G C
aku mung tok anggep konco..

C G Em -E
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am Em
mung dinggo kowe sing tak tresnani
F G Em
tapi atiku wis ngerti
A Dm
tresno ra kudu nduweni
G C
raiso dadi siji..



NDX A.K.A - Sido Sayang Ora


D F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm F#m
kepastianmu tekan saiki..
G A F#m
jane sido sayang ora
B Em
opo pancen wis ra iso
A D
aku mung tok anggep konco..

D A F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G A F#m
tapi atiku wis ngerti
B Em
tresno ra kudu nduweni
Gm D
raiso dadi siji..

(Intro) Em D Em G F#

Bm F#m
kabeh iki salahku
G
tresno marang sliramu
A D F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm F#m
saben dino bebarengan
G
kegowo perasaan..
Em A F#m Bm
nanging rosomu mung sebates teman..

Em A
opo iki rasane..
F#m Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em A
oh atiku malah loro..
G A
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
D F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm F#m
kepastianmu tekan saiki..
G A F#m
jane sido sayang ora
B Em
opo pancen wis ra iso
A D
aku mung tok anggep konco..

D A F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G A F#m
tapi atiku wis ngerti
B Em
tresno ra kudu nduweni
A D
raiso dadi siji..

Em D
kabeh iki salahku tresno marang sliramu
Bm
konco dadine tresno saiki malah loro
D
aku kudu piye ati bingung rasane
F#m G
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
F#m
duh gusti pangeran paringono kesabaran
Em
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
D
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
A Bm
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Bm F#m
kabeh iki salahku
G
tresno marang sliramu
A D F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm F#m
saben dino bebarengan
G
kegowo perasaan..
Em A F#m Bm
nanging rosomu mung sebates teman..

Em A
opo iki rasane..
F#m Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em A
oh atiku malah loro..
G A
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
D F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm F#m
kepastianmu tekan saiki..
G A F#m
jane sido sayang ora
B Em
opo pancen wis ra iso
A D
aku mung tok anggep konco..

D A F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G A F#m
tapi atiku wis ngerti
B Em
tresno ra kudu nduweni
A D
raiso dadi siji..

D F#m
tak tunggu tak enteni..
Bm F#m
kepastianmu tekan saiki..
G A F#m
jane sido sayang ora
B Em
opo pancen wis ra iso
A D
aku mung tok anggep konco..

D A F#m -F#
tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm F#m
mung dinggo kowe sing tak tresnani
G A F#m
tapi atiku wis ngerti
B Em
tresno ra kudu nduweni
A D
raiso dadi siji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel