NDX A.K.A Ft.PJR - Konco Tekan Mati Chord Guitar

Capo di fret 5

(Intro) C Am F G

C
rasah nangis mergo tresno
Am
ning sandingmu ono konco
F G
rasah dipeksake sak tekane wae
C
opo meneh perasaan
Am
ora kudu nggayuh lintang
F G
diloske wae nadyan roso kabotan

F G C
kekancan kudu wani dadi siji..
Dm G C
paseduluran nganti tekane mati

C
ngalur ngidul ngulon ngetan
wis nganti sewulan
Am
awakmu mikirke wedokan
F G
sing mbok ceritake tok gedek-gedeke
C
nanging awakmu malah dadi isin
G
mergo ditinggalke

C
hei bro malah koyo karo sopo wae
Am
aku ra bakal piye-piye
F G
pancen mung isane mung iso ngrungoke
C
tapi sitik sitik
G
aku bakalan ngenei solusine

C
siji loro telu rungokno omonganku
Am
papat limo enem sopo reti gawe ayem
F
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
G
sepuluh sewelas rolas
C
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
C
rasah nangis mergo tresno
Am
ning sandingmu ono konco
F G
rasah dipeksake sak tekane wae
C
opo meneh perasaan
Am
ora kudu nggayuh lintang
F G
diloske wae nadyan roso kabotan

F G C
kekancan kudu wani dadi siji..
Dm G C
paseduluran nganti tekane mati

C
pancen konco tekan mati
Am
larang regane, raiso dirupiahke
F G
jarang ditemoni tur mesti ngangeni
C
walaupun tibo tangis
G
susah seneng selalu menemani

C
mending miker utang daripada wedokan
Am
mending karo konco daripada mung edan
F G
rokok entek rasah bingung kur gari cupitan
C G
opo maneh duit tambah wis jelas entuk utangan

C
siji loro telu rungokno omonganku
Am
papat limo enem sopo reti gawe ayem
F
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
G
sepuluh sewelas rolas
C
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
C
rasah nangis mergo tresno
Am
ning sandingmu ono konco
F G
rasah dipeksake sak tekane wae
C
opo meneh perasaan
Am
ora kudu nggayuh lintang
F G
diloske wae nadyan roso kabotan

C
rasah nangis mergo tresno
Am
ning sandingmu ono konco
F G
rasah dipeksake sak tekane wae
C
opo meneh perasaan
Am
ora kudu nggayuh lintang
F G
diloske wae nadyan roso kabotan

F G C
kekancan kudu wani dadi siji..
Dm G C G
paseduluran nganti tekane mati



NDX A.K.A Ft.PJR - Konco Tekan Mati

(Intro) F Dm A# C

F
rasah nangis mergo tresno
Dm
ning sandingmu ono konco
A# C
rasah dipeksake sak tekane wae
F
opo meneh perasaan
Dm
ora kudu nggayuh lintang
A# C
diloske wae nadyan roso kabotan

A# C F
kekancan kudu wani dadi siji..
Gm C F
paseduluran nganti tekane mati

F
ngalur ngidul ngulon ngetan
wis nganti sewulan
Dm
awakmu mikirke wedokan
A# C
sing mbok ceritake tok gedek-gedeke
F
nanging awakmu malah dadi isin
C
mergo ditinggalke

F
hei bro malah koyo karo sopo wae
Dm
aku ra bakal piye-piye
A# C
pancen mung isane mung iso ngrungoke
F
tapi sitik sitik
C
aku bakalan ngenei solusine

F
siji loro telu rungokno omonganku
Dm
papat limo enem sopo reti gawe ayem
A#
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
C
sepuluh sewelas rolas
F
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
F
rasah nangis mergo tresno
Dm
ning sandingmu ono konco
A# C
rasah dipeksake sak tekane wae
F
opo meneh perasaan
Dm
ora kudu nggayuh lintang
A# C
diloske wae nadyan roso kabotan

A# C F
kekancan kudu wani dadi siji..
Gm C F
paseduluran nganti tekane mati

F
pancen konco tekan mati
Dm
larang regane, raiso dirupiahke
A# C
jarang ditemoni tur mesti ngangeni
F
walaupun tibo tangis
C
susah seneng selalu menemani

F
mending miker utang daripada wedokan
Dm
mending karo konco daripada mung edan
A# C
rokok entek rasah bingung kur gari cupitan
F C
opo maneh duit tambah wis jelas entuk utangan

F
siji loro telu rungokno omonganku
Dm
papat limo enem sopo reti gawe ayem
A#
pitu wolu songo rasah nangis mergo tresno
C
sepuluh sewelas rolas
F
ndak malah mung tambah kandas

(Chorus)
F
rasah nangis mergo tresno
Dm
ning sandingmu ono konco
A# C
rasah dipeksake sak tekane wae
F
opo meneh perasaan
Dm
ora kudu nggayuh lintang
A# C
diloske wae nadyan roso kabotan

F
rasah nangis mergo tresno
Dm
ning sandingmu ono konco
A# C
rasah dipeksake sak tekane wae
F
opo meneh perasaan
Dm
ora kudu nggayuh lintang
A# C
diloske wae nadyan roso kabotan

A# C F
kekancan kudu wani dadi siji..
Gm C F C
paseduluran nganti tekane mati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel