Nada Kentjana - Tjing Naon Ngarana Chord Guitar

(Intro) D G D

G
Budak leutik bisa ngapung..
D
babaku ngapungna peuting..
A
ngalayang ka kalayangan..
Bm
maling anu amis amis..
G
sarupaning bungbuahan..
A D
naon bae nu ka pangih

(Chorus)
G
Ari beurang ngagarantung..
D A
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
Bm
cing hempek kumaneh pikir..
G
nukitu naon ngarana ?
A D
Lolong lamun teu ka pangih

(Interlude) G D A Bm G A D

(Chorus)
G
Ari beurang ngagarantung..
D A
pinuh dina dahan kai.. disada kokoreakan
Bm
cing hempek kumaneh pikir..
G
nukitu naon ngarana ?
A D G D
Lolong lamun teu ka pangih

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel