Mahesa - Ngelabur Langit Chord Guitar

(Intro) Am G Am
F G C
Dm Em Dm G Am

Am G Am
Nabur uyah nong segoro
F G C
Sing ono artine paran paran
F G
Podo koyo ngelabur langit
C Bm Am
Manasi geni
F G Am
yo sing ono lekas putuse

(Intro) F G Am

Am G Am
Koyo.. welas sun iki
F G C
Nong riko nono putus putuse
F G
Podo koyo dene kendang
C Bm Am
ditabut selisih
F G Am
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
F
Wis uwis.. (Wis uwis..)
C
uwis.. (uwis..)
Dm
Dinggo paran
Am
ngrageni manuk miber
F
Nong kene.. (Nong kene)
C
isun.. (isun)
Dm
Duwe segudang welas
Em
Duwe segudang asih
Dm G Am
Dinggo paran magih golet liyane

(Interlude) F C Dm Am
F C Dm Em Dm G Am

Am G Am
Nabur uyah nong segoro
F G C
Sing ono artine paran paran
F G
Podo koyo ngelabur langit
C Bm Am
Manasi geni
F G Am
yo sing ono lekas putuse

(Intro) F G Am

Am G Am
Koyo.. welas sun iki
F G C
Nong riko nono putus putuse
F G
Podo koyo dene kendang
C Bm Am
ditabut selisih
F G Am
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
F
Wis uwis.. (Wis uwis..)
C
uwis.. (uwis..)
Dm
Dinggo paran
Am
ngrageni manuk miber
F
Nong kene.. (Nong kene)
C
isun.. (isun)
Dm
Duwe segudang welas
Em
Duwe segudang asih
Dm G Am
Dinggo paran magih golet liyane

F
Wis uwis.. (Wis uwis..)
C
uwis.. (uwis..)
Dm
Dinggo paran
Am
ngrageni manuk miber
F
Nong kene.. (Nong kene)
C
isun.. (isun)
Dm
Duwe segudang welas
Em
Duwe segudang asih
Dm G Am
Dinggo paran magih golet liyane

(Outro) F G Am



Mahesa - Ngelabur Langit

(Intro) Fm D# Fm
C# D# G#
A#m Cm A#m D# Fm

Fm D# Fm
Nabur uyah nong segoro
C# D# G#
Sing ono artine paran paran
C# D#
Podo koyo ngelabur langit
G# Gm Fm
Manasi geni
C# D# Fm
yo sing ono lekas putuse

(Intro) C# D# Fm

Fm D# Fm
Koyo.. welas sun iki
C# D# G#
Nong riko nono putus putuse
C# D#
Podo koyo dene kendang
G# Gm Fm
ditabut selisih
C# D# Fm
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
C#
Wis uwis.. (Wis uwis..)
G#
uwis.. (uwis..)
A#m
Dinggo paran
Fm
ngrageni manuk miber
C#
Nong kene.. (Nong kene)
G#
isun.. (isun)
A#m
Duwe segudang welas
Cm
Duwe segudang asih
A#m D# Fm
Dinggo paran magih golet liyane

(Interlude) C# G# A#m Fm
C# G# A#m Cm A#m D# Fm

Fm D# Fm
Nabur uyah nong segoro
C# D# G#
Sing ono artine paran paran
C# D#
Podo koyo ngelabur langit
G# Gm Fm
Manasi geni
C# D# Fm
yo sing ono lekas putuse

(Intro) C# D# Fm

Fm D# Fm
Koyo.. welas sun iki
C# D# G#
Nong riko nono putus putuse
C# D#
Podo koyo dene kendang
G# Gm Fm
ditabut selisih
C# D# Fm
Welas isun sing riko gape

(Chorus)
C#
Wis uwis.. (Wis uwis..)
G#
uwis.. (uwis..)
A#m
Dinggo paran
Fm
ngrageni manuk miber
C#
Nong kene.. (Nong kene)
G#
isun.. (isun)
A#m
Duwe segudang welas
Cm
Duwe segudang asih
A#m D# Fm
Dinggo paran magih golet liyane

C#
Wis uwis.. (Wis uwis..)
G#
uwis.. (uwis..)
A#m
Dinggo paran
Fm
ngrageni manuk miber
C#
Nong kene.. (Nong kene)
G#
isun.. (isun)
A#m
Duwe segudang welas
Cm
Duwe segudang asih
A#m D# Fm
Dinggo paran magih golet liyane

(Outro) C# D# Fm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel