Lelly Whatam - Resiko Dadi Penyanyi Chord Guitar

(Intro) C F G C

C
kok koyo ngene
F
malah abot sanggane
G
dadi penyanyi..
C
penyanyi panggung gede
Am
kadang mulih esuk
Dm
kowe le ngenteni nganti ngantuk
F
nanging awakmu
G
tetap setia menunggu

C
sak bendinane..
F
aku mung dadi ocehmu
G
mergo atine..
C
dipendem roso cemburu
Am
kadang kowe sensi
Dm
yen aku di cipika cipiki
F
sabar sayang
G C
dirimu slalu dihati

F
senadyan ora kuat
C
nanging kowe wegah sambat
F
mergo tresnamu sing tulus
G
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
F
mungkin wes ngene dalane
G Am
aku urip karo kowe
F
waton tak lakoni wae
G C
sing penting tentrem atine

F
mergo tresnaku ro kowe
G Am
tambah dino tambah gede
F
wes tak tetepke neng ati
G C
resiko dadi penyanyi..

(Intro) F G Am
F G C

C
sak bendinane..
F
aku mung dadi ocehmu
G
mergo atine..
C
dipendem roso cemburu
Am
kadang kowe sensi
Dm
yen aku di cipika cipiki
F
sabar sayang
G C
dirimu slalu dihati

F
senadyan ora kuat
C
nanging kowe wegah sambat
F
mergo tresnamu sing tulus
G
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
F
mungkin wes ngene dalane
G Am
aku urip karo kowe
F
waton tak lakoni wae
G C
sing penting tentrem atine

F
mergo tresnaku ro kowe
G Am
tambah dino tambah gede
F
wes tak tetepke neng ati
G C
resiko dadi penyanyi..

F
mungkin wes ngene dalane
G Am
aku urip karo kowe
F
waton tak lakoni wae
G C
sing penting tentrem atine

F
mergo tresnaku ro kowe
G Am
tambah dino tambah gede
F
wes tak tetepke neng ati
G C
resiko dadi penyanyi..





(Intro) B E F# B

B
kok koyo ngene
E
malah abot sanggane
F#
dadi penyanyi..
B
penyanyi panggung gede
G#m
kadang mulih esuk
C#m
kowe le ngenteni nganti ngantuk
E
nanging awakmu
F#
tetap setia menunggu

B
sak bendinane..
E
aku mung dadi ocehmu
F#
mergo atine..
B
dipendem roso cemburu
G#m
kadang kowe sensi
C#m
yen aku di cipika cipiki
E
sabar sayang
F# B
dirimu slalu dihati

E
senadyan ora kuat
B
nanging kowe wegah sambat
E
mergo tresnamu sing tulus
F#
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
E
mungkin wes ngene dalane
F# G#m
aku urip karo kowe
E
waton tak lakoni wae
F# B
sing penting tentrem atine

E
mergo tresnaku ro kowe
F# G#m
tambah dino tambah gede
E
wes tak tetepke neng ati
F# B
resiko dadi penyanyi..

(Intro) E F# G#m
E F# B

B
sak bendinane..
E
aku mung dadi ocehmu
F#
mergo atine..
B
dipendem roso cemburu
G#m
kadang kowe sensi
C#m
yen aku di cipika cipiki
E
sabar sayang
F# B
dirimu slalu dihati

E
senadyan ora kuat
B
nanging kowe wegah sambat
E
mergo tresnamu sing tulus
F#
bakal tak pendem neng ati

(Chorus)
E
mungkin wes ngene dalane
F# G#m
aku urip karo kowe
E
waton tak lakoni wae
F# B
sing penting tentrem atine

E
mergo tresnaku ro kowe
F# G#m
tambah dino tambah gede
E
wes tak tetepke neng ati
F# B
resiko dadi penyanyi..

E
mungkin wes ngene dalane
F# G#m
aku urip karo kowe
E
waton tak lakoni wae
F# B
sing penting tentrem atine

E
mergo tresnaku ro kowe
F# G#m
tambah dino tambah gede
E
wes tak tetepke neng ati
F# B
resiko dadi penyanyi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel