James AP - Ilingo Bengen Chord Guitar

Capo di fret 1

(Intro) Em C Am Em
Em C D Am

Em C
ono hang.. takon nong isun..
D G D
apuwo kok sing tau bareng maning..
Em C
ono hang.. wadul nong isun..
D Am
apuwo kok sing semanding..

Em C
ono tah.. wong koyo isun
D G D
hang kuat ngadepi riko bengene
Em C
saiki.. riko wis arung
D Am
lali ambi kawitane..

(Chorus)
C D
eling jaman semono
Em
riko lan isun podo
C D
ngomong nduwe angenan
G Em
sak panggung gandengan tangan
C D
dino dino hang perih
Em
di adepi bebarengan
C Bm
angenan wis ring tangan
Em
hubungan dadi korban..

(Int.) Em D C G
Em C D
Dm Am Em
C D

🎸 Sampai sini pindah Caponya ke fret 2
(Chorus)
C D
eling jaman semono
Em
riko lan isun podo
C D
ngomong nduwe angenan
G Em
sak panggung gandengan tangan
C D
dino dino hang perih
Em
di adepi bebarengan
C Bm
angenan wis ring tangan
Em
hubungan dadi korban..

C D
eling jaman semono
Em
riko lan isun podo
C D
ngomong nduwe angenan
G Em
sak panggung gandengan tangan
C D
dino dino hang perih
Em
di adepi bebarengan
C Bm
angenan wis ring tangan
Em
hubungan dadi korban..

(Outro) C D Em
C D Em



James AP - Ilingo Bengen

(Intro) Fm C# A#m Fm
Fm C# D# A#m

Fm C#
ono hang.. takon nong isun..
D# G# D#
apuwo kok sing tau bareng maning..
Fm C#
ono hang.. wadul nong isun..
D# A#m
apuwo kok sing semanding..

Fm C#
ono tah.. wong koyo isun
D# G# D#
hang kuat ngadepi riko bengene
Fm C#
saiki.. riko wis arung
D# A#m
lali ambi kawitane..

(Chorus)
C# D#
eling jaman semono
Fm
riko lan isun podo
C# D#
ngomong nduwe angenan
G# Fm
sak panggung gandengan tangan
C# D#
dino dino hang perih
Fm
di adepi bebarengan
C# Cm
angenan wis ring tangan
Fm
hubungan dadi korban..

(Int.) Fm D# C# G#
Fm C# D#
D#m A#m Fm
C# D#

(Chorus) (Overtone)
D E
eling jaman semono
F#m
riko lan isun podo
D E
ngomong nduwe angenan
A F#m
sak panggung gandengan tangan
D E
dino dino hang perih
F#m
di adepi bebarengan
D C#m
angenan wis ring tangan
F#m
hubungan dadi korban..

D E
eling jaman semono
F#m
riko lan isun podo
D E
ngomong nduwe angenan
A F#m
sak panggung gandengan tangan
D E
dino dino hang perih
F#m
di adepi bebarengan
D C#m
angenan wis ring tangan
F#m
hubungan dadi korban..

(Outro) D E F#m
D E F#m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel