James AP ft. Yuwavin - Nyulayani Chord Guitar

(Intro) Em D Bm Em C D G
Am Em C D Em..

Em D Em
tatu iki.. mergo riko
C D G
nyulayani ring janji..
Em D Em
kari mentolo.. riko medot janji..
D Bm Em
mergo riko mileh wong liyo..

Em D Em
apuwo riko.. kok saiki bedo
C D G
sing eleng nong bengene..
Em D Em
padahal riko.. wis isun welasi..
D Bm Em
pungkase nggaluh ati..
D Bm Em
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
C D
jujur ati sun iki
Bm Em
yoro mung kanggo riko
C D G
tapi apuwo riko ngeliyo..

C D
isun wis kadung welas
Bm Em
isun wes kadung sayang
C Bm Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..

(Int.) C -Bm Am -Bm C D Em
Am -Bm C D Em..

Em D Bm Em
apuwo riko.. kok saiki bedo
C D G
sing eleng nong bengene..
Em D Em
padahal riko.. wis isun welasi..
D Bm Em
pungkase nggaluh ati..
D Bm Em
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
C D
jujur ati sun iki
Bm Em
yoro mung kanggo riko
C D G
tapi apuwo riko ngeliyo..

C D
isun wis kadung welas
Bm Em
isun wes kadung sayang
C Bm Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..

C D
jujur ati sun iki
Bm Em
yoro mung kanggo riko
C D G
tapi apuwo riko ngeliyo..

C D
isun wis kadung welas
Bm Em
isun wes kadung sayang
C Bm Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..
C D C -Bm Am Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..



James AP ft. Yuwavin - Nyulayani

(Intro) Am G Em Am F G C
Dm Am F G Am..

Am G Am
tatu iki.. mergo riko
F G C
nyulayani ring janji..
Am G Am
kari mentolo.. riko medot janji..
G Em Am
mergo riko mileh wong liyo..

Am G Am
apuwo riko.. kok saiki bedo
F G C
sing eleng nong bengene..
Am G Am
padahal riko.. wis isun welasi..
G Em Am
pungkase nggaluh ati..
G Em Am
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
F G
jujur ati sun iki
Em Am
yoro mung kanggo riko
F G C
tapi apuwo riko ngeliyo..

F G
isun wis kadung welas
Em Am
isun wes kadung sayang
F Em Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..

(Int.) F -Em Dm -Em F G Am
Dm -Em F G Am..

Am G Em Am
apuwo riko.. kok saiki bedo
F G C
sing eleng nong bengene..
Am G Am
padahal riko.. wis isun welasi..
G Em Am
pungkase nggaluh ati..
G Em Am
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
F G
jujur ati sun iki
Em Am
yoro mung kanggo riko
F G C
tapi apuwo riko ngeliyo..

F G
isun wis kadung welas
Em Am
isun wes kadung sayang
F Em Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..

F G
jujur ati sun iki
Em Am
yoro mung kanggo riko
F G C
tapi apuwo riko ngeliyo..

F G
isun wis kadung welas
Em Am
isun wes kadung sayang
F Em Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..
F G F -Em Dm Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel