Intan Rahma - Wegah Kelangan Chord Guitar

Capo di fret 1

Am-Dm G
Rungokno jerit atiku iki
C F
Sing bingung noto roso neng ati
Dm
Pengenku kowe ngerti..
G
seng tak pikir saiki..

Dm G
Tulung kowe ojo salah tompo
C F
Ojo mbok pikir aku ngliyo..
Dm
Kabeh iki kahanan
G Am
Ra iso neruske katresnan..

(Chorus)
Dm
Jujur aku iseh sayang..
G
wegah kelangan
C
Mergo tresno wes tak patri..
F
neng njero ati
Dm
Nanging arep piye meneh..
G C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A Dm
Njalukku kowe ojo nangis..
G
mergo lungaku
C
Mungkin iki wes ginaris..
F
dudu penjalukku
Dm
Nglungani sliramu..
G C
abot rasane.. pangapurane..

Dm G
Ora ono niat ngelarani atimu
C
Rungokno aku senajane aku sing kleru
F
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
Dm
Yo mung kanggo awakmu
Dm
Cukup pisan iki kowe loro ati
G
Ora tak baleni anggonku
Am
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
Dm
Jujur aku iseh sayang..
G
wegah kelangan
C
Mergo tresno wes tak patri..
F
neng njero ati
Dm
Nanging arep piye meneh..
G C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A Dm
Njalukku kowe ojo nangis..
G
mergo lungaku
C
Mungkin iki wes ginaris..
F
dudu penjalukku
Dm
Nglungani sliramu..
G C
abot rasane.. pangapurane..

Dm G
Mung kependem roso tresno
C F
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Dm Am
Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
F E Am
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
Dm
Jujur aku iseh sayang..
G
wegah kelangan
C
Mergo tresno wes tak patri..
F
neng njero ati
Dm
Nanging arep piye meneh..
G C
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A Dm
Njalukku kowe ojo nangis..
G
mergo lungaku
C
Mungkin iki wes ginaris..
F
dudu penjalukku
Dm
Nglungani sliramu..
G C
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C



Intan Rahma - Wegah Kelangan

A#m-D#m G#
Rungokno jerit atiku iki
C# F#
Sing bingung noto roso neng ati
D#m
Pengenku kowe ngerti..
G#
seng tak pikir saiki..

D#m G#
Tulung kowe ojo salah tompo
C# F#
Ojo mbok pikir aku ngliyo..
D#m
Kabeh iki kahanan
G# A#m
Ra iso neruske katresnan

(Chorus)
D#m
Jujur aku iseh sayang..
G#
wegah kelangan
C#
Mergo tresno wes tak patri..
F#
neng njero ati
D#m
Nanging arep piye meneh..
G# C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A# D#m
Njalukku kowe ojo nangis..
G#
mergo lungaku
C#
Mungkin iki wes ginaris..
F#
dudu penjalukku
D#m
Nglungani sliramu..
G# C#
abot rasane.. pangapurane..

D#m G#
Ora ono niat ngelarani atimu
C#
Rungokno aku senajane aku sing kleru
F#
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
D#m
Yo mung kanggo awakmu
D#m
Cukup pisan iki kowe loro ati
G#
Ora tak baleni anggonku
A#m
le nglarani.. aa..ah..

(Chorus)
D#m
Jujur aku iseh sayang..
G#
wegah kelangan
C#
Mergo tresno wes tak patri..
F#
neng njero ati
D#m
Nanging arep piye meneh..
G# C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A# D#m
Njalukku kowe ojo nangis..
G#
mergo lungaku
C#
Mungkin iki wes ginaris..
F#
dudu penjalukku
D#m
Nglungani sliramu..
G# C#
abot rasane.. pangapurane..

D#m G#
Mung kependem roso tresno
C# F#
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#m A#m
Pengen langgeng.. yo kuwi karepku
F# F A#m
Nangeng wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
D#m
Jujur aku iseh sayang..
G#
wegah kelangan
C#
Mergo tresno wes tak patri..
F#
neng njero ati
D#m
Nanging arep piye meneh..
G# C#
Iki wes kahanan kudu pisahan..

A# D#m
Njalukku kowe ojo nangis..
G#
mergo lungaku
C#
Mungkin iki wes ginaris..
F#
dudu penjalukku
D#m
Nglungani sliramu..
G# C#
abot rasane.. pangapurane..

(Outro) C#

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel