Intan Rahma - Cukup Aku Wae Chord Guitar

(Intro) C Am F G C
F G C Am Dm G

C Am
Opo aku kudu lilo..
F G C
Senajan abot neng jero dodo
F G
Aku weruh kowe
C Am
mlaku rong wong liyo
Dm G
Atiku.. keronto ronto..

C Am
Opo iki cen dalane..
F G C
Aku ro kowe pancen du jodone
F G
Mungkin wes takdire
C Am
gusti wes ndalakke
Dm G
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

(Chorus)
C G
Ra tak tangisi yen pancen
Am
kowe pengen ngene
F G C
Cukup aku wae sing ngrasakke
C G
Ojo mbaleni nglarani
Am
ati sing tresno kowe
F G C
Lelakon urip ono balesane..

(Interlude) C F G Em Am F G C

C Am
Kabeh ati nduwe roso
F G C
Bakal kesikso yen di gawe loro
F G
Nyawang sing di tresno
C Am
Nglanggati wong liyo
Dm G
Bubrah kahanan ati trimo lungo..

C Am
Opo iki cen dalane..
F G C
Aku ro kowe pancen du jodone
F G
Mungkin wes takdire
C Am
gusti wes ndalakke
Dm G
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

(Chorus)
C G
Ra tak tangisi yen pancen
Am
kowe pengen ngene
F G C
Cukup aku wae sing ngrasakke
C G
Ojo mbaleni nglarani
Am
ati sing tresno kowe
F G C
Lelakon urip ono balesane..

C G
Ra tak tangisi yen pancen
Am
kowe pengen ngene
F G C G
Cukup aku wae sing ngrasakke
C G
Ojo mbaleni nglarani
Am
ati sing tresno kowe
F G C
Lelakon urip ono balesane..

(Outro) F G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel