Ilux ID - Separuh Atiku Chord Guitar

(Intro) G C D G

G Bm
wes tak tutup lawang atiku
Em
di nggo liane
D
wes tak kekne di nggo kowe..

C G
nanging kowe ora ngerti
Am
tulus tresno ati iki
D
tegone kowe mblenjani..

C D Bm Em
nangis.. ati iki nangis kelingan
Am D G
kowe.. seng paling tak sayang..

(Chorus)
C D
separuh atiku
Bm Em
wes tak kekne di nggo kowe
Am D G
separuh atimu nggo liane..
C D
separuh atiku
Bm Em
wes tak tulisi jenengmu
Am D G
separuh atimu ra ono aku..

(Int.) C D Bm Em Am D G
C D Bm Em Am D G

G Bm
wes tak tutup lawang atiku
Em
di nggo liane
D
wes tak kekne di nggo kowe..

C G
nanging kowe ora ngerti
Am
tulus tresno ati iki
D
tegone kowe mblenjani..

C D Bm Em
nangis.. ati iki nangis kelingan
Am D G
kowe.. seng paling tak sayang..

(Chorus)
C D
separuh atiku
Bm Em
wes tak kekne di nggo kowe
Am D G
separuh atimu nggo liane..
C D
separuh atiku
Bm Em
wes tak tulisi jenengmu
Am D G
separuh atimu ra ono aku..

C D
separuh atiku
Bm Em
wes tak kekne di nggo kowe
Am D G
separuh atimu nggo liane..
C D
separuh atiku
Bm Em
wes tak tulisi jenengmu
Am D G
separuh atimu ra ono aku..

(Outro) C D Bm Em Am D G

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel