Ilux ID - Cintaku Centang Biru Chord Guitar

(Intro) C G Am
F C G

C G Am
kowe.. tau gawe aku ngguyu
F C
kowe.. tau ono ning uripku
Dm
saiki gantung aku
Am
WAku centang biru..
F G
ora tau ono balesanmu..

C G Am
kowe.. ngilang tak goleki..
F C
ra ono kabar kowe tak enteni
Dm
chattingan karo liane
Am
kowe tak setiani
F G
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

F G
sek kurang goblok piye
Em Am
tresnaku dinggo kowe
F G C
aku bertahan mergo aku sayang..

F G
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Em Am
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Dm G
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
C
ojo getun mburine

(Interlude) F G Em Am
Dm G C

C G Am
kowe.. ngilang tak goleki..
F C
ra ono kabar kowe tak enteni
Dm
chattingan karo liane
Am
kowe tak setiani
F G
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

F G
sek kurang goblok piye
Em Am
tresnaku dinggo kowe
F G C
aku bertahan mergo aku sayang..

(Chorus)
F G
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Em Am
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Dm G
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
C
ojo getun mburine..

F G
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Em Am
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Dm G
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
C
ojo getun mburine..

(Outro) F G Em Am
Dm G C..



Ilux ID - Cintaku Centang Biru

(Intro) F C Dm
Bb F C

F C Dm
kowe.. tau gawe aku ngguyu
Bb F
kowe.. tau ono ning uripku
Gm
saiki gantung aku
Dm
WAku centang biru..
Bb C
ora tau ono balesanmu..

F C Dm
kowe.. ngilang tak goleki..
Bb F
ra ono kabar kowe tak enteni
Gm
chattingan karo liane
Dm
kowe tak setiani
Bb C
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

Bb C
sek kurang goblok piye
Am Dm
tresnaku dinggo kowe
Bb C F
aku bertahan mergo aku sayang..

Bb C
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Am Dm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Gm C
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
F
ojo getun mburine

(Interlude) Bb C Am Dm
Gm C F

F C Dm
kowe.. ngilang tak goleki..
Bb F
ra ono kabar kowe tak enteni
Gm
chattingan karo liane
Dm
kowe tak setiani
Bb C
yen kowe sibuk mesti tak maklumi..

Bb C
sek kurang goblok piye
Am Dm
tresnaku dinggo kowe
Bb C F
aku bertahan mergo aku sayang..

(Chorus)
Bb C
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Am Dm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Gm C
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
F
ojo getun mburine..

Bb C
aku wes ora kuat mergo tresnamu ilang
Am Dm
aku sadar kowe wes ora sayang karo aku
Gm C
aku milih ninggalke karo ngilingke kowe
F
ojo getun mburine..

(Outro) Bb C Am Dm
Gm C F..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel