Hendra Kumbara - Embuh Chord Guitar

D    DMaj7 D6    DMaj7
huu..uu... huu..uu..
D DMaj7 D6 DMaj7
huu..uu... huu..uu..

D DMaj7
saben ketemu kowe
D6 D7
rak iso tak critake
Bm A G
rasane.. embuh..
Em
arep ngomong rak metu
C
ilat dadakan kaku
A
tak pikir jeru
(D)
nganti rak iso turu..

D DMaj7 D6 DMaj7
huu..uu... huu..uu..

D DMaj7
saben cedak awakmu
D6 D7
mung iso ngguya ngguyu
Bm A G
rasane.. embuh..
Em
arep nembung rak wani
C
mung tak pendem ning ati
A
yen wayah wengi
D Em A
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
D F#m
wes pirang-pirang taun
G B7
mung tak pendem roso iki
Em A
wes nganti ora ketung
D Em A
nggonku arep ngucapake
D F#m
nanging nganti seprene
G Gm
durung dadi gawe
D A (D)
arep ngomong 'aku tresno kowe'

D DMaj7 D6 DMaj7
huu..uu... huu..uu..

D DMaj7
saben cedak awakmu
D6 D7
mung iso ngguya ngguyu
Bm A (E)
rasane.. embuh..

(Int.) E EMaj7 E6 EMaj7
C#m B A

F#m
arep nembung rak wani
D
mung tak pendem ning ati
B
yen wayah wengi
E F#m B
tansah kegowo ngimpi..

(Chorus)
E G#m
wes pirang-pirang taun
A C#7
mung tak pendem roso iki
F#m B
wes nganti ora ketung
E F#m B
nggonku arep ngucapake
E G#m
nanging nganti seprene
A Am
durung dadi gawe
E B E C#m
arep ngomong 'aku tresno kowe'
F#m B E C#m
arep ngomong 'aku tresno kowe'
F#m B (E)
arep ngomong.. 'aku tresno kowe'

E EMaj7 E6 EMaj7
huu..uu... huu..uu..
E EMaj7
huu..uu...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel