Hendra Kumbara - Dino Liyane Chord Guitar

(Intro) F G Em Am F Fm..

C G Am G
nyuwun sewu bapak kalih ibu..
F Em Dm
dinten niki mboten sios mantu..
G F
pancen kahanane angel..
Em Am
wes ora biso di eyel..
Dm
timbang coronane nyebar
Fm G
ndonyane sansoyo ambyar.. (hah..)

C G Am G
nyuwun sewu konco lan sedulur..
F Em Dm
resepsiku kepekso tak undur..
G F
senajan wes DP dekor
Em Am
ketering lan kabeh vendor..
Dm
akhire kudu tak cancel
Fm G
ketimbang aku di cekel..

(Chorus)
C E
Gusti kulo salah nopo
Am C7
rabine kok dibatalno
F Em
wes kadung nyebar undangan
Dm G
malah corona menyerang

C E
Gusti kulo sampun ikhlas
Am C7
keterak Covid songolas
F Em
yen pancen ngene dalane
Dm G
tak nggolek dino liyane

F G
mugio angsal hidayah
Em Am
rabiku ra kudu mewah
Dm G C
seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

(Int.) Fm Ab Bb..

Eb Bb Cm Bb
nyuwun sewu konco lan sedulur..
Ab Gm Fm
resepsiku kepekso tak undur..
Bb Ab
senajan wes DP dekor
Gm Cm
ketering lan kabeh vendor..
Fm
akhire kudu tak cancel
G
ketimbang aku di cekel..

(Chorus)
C E
Gusti kulo salah nopo
Am C7
rabine kok dibatalno
F Em
wes kadung nyebar undangan
Dm G
malah corona menyerang

C E
Gusti kulo sampun ikhlas
Am C7
keterak Covid songolas
F Em
yen pancen ngene dalane
Dm G
tak nggolek dino liyane

C E
Gusti kulo salah nopo
Am C7
rabine kok dibatalno
F Em
wes kadung nyebar undangan
Dm G
malah corona menyerang

C E
Gusti kulo sampun ikhlas..
Am C7
(keterak Covid songolas)
F Em
yen pancen ngene dalane
Dm G
tak nggolek dino liyane

F G
mugio angsal hidayah
Em Am
rabiku ra kudu mewah
Dm G C
seng penting Sakinah Mawadah Warohmah
Dm G CMaj7
Seng penting Sakinah Mawadah Warohmah

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel