Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe Chord Guitar

Capo di fret 2

(Intro) C Am Dm G C
A Dm G C

C G
salam balik kanggo kowe
Am Em
sing tau ning ati..
F G C
pie kabarmu sak iki..
F G Em
opo isih kelingan..
A Dm
kowe ngelarani..
C G
kadung jeru diriku mencintai..

C G Bb
dirimu.. sepenuh hati
A Dm
sepenuh cinta..
C G
tapi mengapa kau pergi..
C G Bb
raiso.. nompo anane..
A Dm C
nompo kahananku sing ora
G
sebanding karo kowe..

(Intro) F G C..

(Chorus)
Am Em
lilo.. tak lilakne
F C
yen pancen iki dalane
Dm G C
kudu perpisahan karo kowe..
Am Em
lalekno.. crito iki
F C
wes tak anggep kowe mati
Dm G C
mergo sak iki aku wis oleh ganti..

(Int.) F Em Am Dm G C
F Em Am Dm G C

C G
salam balik kanggo kowe
Am Em
sing tau ning ati..
F G C
pie kabarmu sak iki..
F G Em
opo isih kelingan..
A Dm
kowe ngelarani..
C G
kadung jeru diriku mencintai..

C G Bb
dirimu.. sepenuh hati
A Dm
sepenuh cinta..
C G
tapi mengapa kau pergi..
C G Bb
raiso.. nompo anane..
A Dm C
nompo kahananku sing ora
G
sebanding karo kowe..

(Intro) F G C..

(Chorus)
Am Em
lilo.. tak lilakne
F C
yen pancen iki dalane
Dm G C
kudu perpisahan karo kowe..
Am Em
lalekno.. crito iki
F C
wes tak anggep kowe mati
Dm G C
mergo sak iki aku wis oleh ganti..

Am Em
lilo.. tak lilakne
F C
yen pancen iki dalane
Dm G C
kudu perpisahan karo kowe..
Am Em
lalekno.. crito iki
F C
wes tak anggep kowe mati
Dm G C
mergo sak iki aku wis oleh ganti..
Dm G C
mergo sak iki.. aku wis oleh ganti..



Happy Asmara - Tak Lalekne Kowe

(Intro) D Bm Em A A/C# D
B B/D# Em A A/C# D

D A
salam balik kanggo kowe
Bm F#m
sing tau ning ati..
G A D
pie kabarmu sak iki..
G A F#m
opo isih kelingan..
B Em
kowe ngelarani..
D A
kadung jeru diriku mencintai..

D A C
dirimu.. sepenuh hati
B Em
sepenuh cinta..
D A
tapi mengapa kau pergi..
D A C
raiso.. nompo anane..
B Em D
nompo kahananku sing ora
A
sebanding karo kowe..

(Intro) G A D..

(Chorus)
Bm F#m
lilo.. tak lilakne
G D
yen pancen iki dalane
Em A D
kudu perpisahan karo kowe..
Bm F#m
lalekno.. crito iki
G D
wes tak anggep kowe mati
Em A D
mergo sak iki aku wis oleh ganti..

(Int.) G F#m Bm Em A D
G F#m Bm Em A D

D A
salam balik kanggo kowe
Bm F#m
sing tau ning ati..
G A D
pie kabarmu sak iki..
G A F#m
opo isih kelingan..
B Em
kowe ngelarani..
D A
kadung jeru diriku mencintai..

D A C
dirimu.. sepenuh hati
B Em
sepenuh cinta..
D A
tapi mengapa kau pergi..
D A C
raiso.. nompo anane..
B Em D
nompo kahananku sing ora
A
sebanding karo kowe..

(Intro) G A D..

(Chorus)
Bm F#m
lilo.. tak lilakne
G D
yen pancen iki dalane
Em A D
kudu perpisahan karo kowe..
Bm F#m
lalekno.. crito iki
G D
wes tak anggep kowe mati
Em A D
mergo sak iki aku wis oleh ganti..

Bm F#m
lilo.. tak lilakne
G D
yen pancen iki dalane
Em A D
kudu perpisahan karo kowe..
Bm F#m
lalekno.. crito iki
G D
wes tak anggep kowe mati
Em A D
mergo sak iki aku wis oleh ganti..
Em A D
mergo sak iki.. aku wis oleh ganti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel