Happy Asmara - Salah Chord Guitar

(Intro) C Csus4 C

F
ora bakal ono..
G C
seng ngganteni kowe..
Am Dm
yo mung siji..
G C
kasih sayang iki..
F
ora bakal keganti
G Am
tresnoku iki..
Dm
masio kowe..
G C Csus4 C
wes duwene.. dek'e..

C G Am
aku ngerti aku iki sopo..
Dm G C
arep tresno aku wedi duso..
C G Am
arep sambat nanging karo sopo..
Dm G C
aku ngerti.. kowe ndek'e wong liyo..

C G Am
sepurane yen aku iki salah..
Dm
nanging piye maneh
G
tresnoku kadung jeru..
Em Am
arep tak selehne aku ora iso..
Dm G C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

(Chorus)
F
ora bakal ono..
G C
seng ngganteni kowe..
Am Dm
yo mung siji..
G C
kasih sayang iki..
F
ora bakal keganti
G Am
tresnoku iki..
Dm
masio kowe..
G C
wes duwene dek'e..

(Int.) F G C Am Dm G C..
F G C Am Dm G C..

C G Am
sepurane yen aku iki salah..
Dm
nanging piye maneh
G
tresnoku kadung jeru..
Em Am
arep tak selehne aku ora iso..
Dm G C
lek tak angkat.. aku soyo loro..

(Chorus)
F
ora bakal ono..
G C
seng ngganteni kowe..
Am Dm
yo mung siji..
G C
kasih sayang iki..
F
ora bakal keganti
G Am
tresnoku iki..
Dm
masio kowe..
G C
wes duwene dek'e..

F
ora bakal ono..
G C
seng ngganteni kowe..
Am Dm
yo mung siji..
G C
kasih sayang iki..
F
ora bakal keganti
G Am
tresnoku iki..
Dm
masio kowe..
G C
wes duwene dek'e..
Dm
masio kowe..
G C
wes duwene.. dek'e..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel