Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku Chord Guitar

Capo di fret 2

F C
ojo kowe.. miker gampang..
G C -Dm
dadi aku soro tenan
Em F Em-Dm -C G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

(Intro) C Em F C -G/B Am G..

F G C Am
wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Dm C Dm G
nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Am Em
ket mbiyen selalu aku..
F C
yang harus mengalah..
Dm
kadang malah kowe
G
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
F C
ojo kowe.. miker gampang..
G C
dadi aku soro tenan
F C G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

F C
jajal kowe.. dadi aku
G C
tak jamin tambah kuru..
F C G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Intro) C Em F C -G/B Am G..

F G C Am
wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Dm C Dm G
nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Am Em
ket mbiyen selalu aku..
F C
yang harus mengalah..
Dm
kadang malah kowe
G
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
F C
ojo kowe.. miker gampang..
G C
dadi aku soro tenan
F C G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

F C
jajal kowe.. dadi aku
G C
tak jamin tambah kuru..
F C G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Int.) Am Em F G

F G
aku ra pingin pisah
C G/B Am Dm
nanging aku meh ra betah
C Dm G
sing tak jaluk kowe.. endang berubah..

Am Em
ket mbiyen selalu aku..
F C
yang harus mengalah..
Dm
kadang malah kowe
G
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
F C
ojo kowe.. miker gampang..
G C
dadi aku soro tenan
F C G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

F C
jajal kowe.. dadi aku
G C
tak jamin tambah kuru..
F C G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

F C
ojo kowe.. miker gampang..
G C
dadi aku soro tenan
F C G
nanging tak kuat-kuatke tuk bersabar..

F C
jajal kowe.. dadi aku
G C
tak jamin tambah kuru..
F C G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

F C C
jajal kowe..e.. dadi aku..



Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

G D
ojo kowe.. miker gampang..
A D -Em
dadi aku soro tenan
F#m G F#m-Em-D A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

(Intro) D F#m G D -A/C# Bm A..

G A D Bm
wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Em D Em A
nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Bm F#m
ket mbiyen selalu aku..
G D
yang harus mengalah..
Em
kadang malah kowe
A
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
G D
ojo kowe.. miker gampang..
A D
dadi aku soro tenan
G D A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

G D
jajal kowe.. dadi aku
A D
tak jamin tambah kuru..
G D A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Intro) D F#m G D -A/C# Bm A..

G A D Bm
wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Em D Em A
nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Bm F#m
ket mbiyen selalu aku..
G D
yang harus mengalah..
Em
kadang malah kowe
A
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
G D
ojo kowe.. miker gampang..
A D
dadi aku soro tenan
G D A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

G D
jajal kowe.. dadi aku
A D
tak jamin tambah kuru..
G D A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Int.) Bm F#m G A

G A
aku ra pingin pisah
D A/C# Bm Em
nanging aku meh ra betah
D Em A
sing tak jaluk kowe.. endang berubah..

Bm F#m
ket mbiyen selalu aku..
G D
yang harus mengalah..
Em
kadang malah kowe
A
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
G D
ojo kowe.. miker gampang..
A D
dadi aku soro tenan
G D A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

G D
jajal kowe.. dadi aku
A D
tak jamin tambah kuru..
G D A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

G D
ojo kowe.. miker gampang..
A D
dadi aku soro tenan
G D A
nanging tak kuat-kuatke tuk bersabar..

G D
jajal kowe.. dadi aku
A D
tak jamin tambah kuru..
G D A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

G D D
jajal kowe..e.. dadi aku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel