Happy Asmara - Dirabi Mantan Chord Guitar

(Intro) G D Bm Em A D

D G D
arep piye maneh aku kudu seleh
A D A D
ngeculke sliramu di rabi mantanmu
D G D
tak gondelono aku ra nduwe doyo
A D A D
mergo kahananku durung jelas statusku

D G D
siji penjalukku ojo di lalekne
A D A D
masio statusmu uwes dadi bojone
D G D
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
A D A D D7
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

G D
senadyan ra neng sandingmu
Bm Em A D
nanging aku neng atimu
G D
ra kudu nduweni sliramu
Bm Em A D
penting wes ngerti rasamu

G
sorry banget yo mas
D
aku ngikhlasne awakmu dirabi mantanmu
A
demi masa depanmu, nanging ojo kuwatir
D
aku tetep menunggu, menunggu di sini
G
tempat biasa bertemu, ora kurang dalan
D
panggah iso ketemuan, ora kurang coro
Bm Em
panggah iso andum tresno
A D
aku lan sliramu, ra biso di pisahne
G
senajan wes duwe bojo dewe dewe

D
senadyan ra neng sandingmu
Bm Em A D
nanging aku neng atimu
G D
ra kudu nduweni sliramu
Bm Em A D
penting wes ngerti rasamu

G
ojo lali mbesuk,
D
bojomu kon nanggap aku, ora usah bayar
A
penting mok cepaki ciu
D
aku arep joget sak kesele awakku
G
bojomu tak jak pencak, gawe jurus 87
D
sepurane sing akeh aku kakehan ngoceh
Bm Em
bukan maksud hati ingin menjadi receh
A D
aku hanya sekedar ingin curhat di sini
G
kita pernah berjanji sehidup semati

D
senadyan ra neng sandingmu
Bm Em A D
nanging aku neng atimu
G D
ra kudu nduweni sliramu
Bm Em A D
penting wes ngerti rasamu

D
hompimpah alaihum gambreng
D
kadung sumpah selawase gandeng
D
ono teklek kecemplung segoro
D
nganti tuwek panggah iseh tresno

D G D
sepisan njalukku ojo di lalekne
A D A D
masio statusmu uwes dadi bojone
D G D
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
A D A D
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

G D
senadyan ra neng sandingmu
Bm Em A D
nanging aku neng atimu
G D
ra kudu nduweni sliramu
Bm Em A D
penting wes ngerti rasamu



Happy Asmara - Dirabi Mantan

(Intro) C G Em Am D G

G C G
arep piye maneh aku kudu seleh
D G D G
ngeculke sliramu di rabi mantanmu
G C G
tak gondelono aku ra nduwe doyo
D G D G
mergo kahananku durung jelas statusku

G C G
siji penjalukku ojo di lalekne
D G D G
masio statusmu uwes dadi bojone
G C G
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
D G D G G7
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

C G
senadyan ra neng sandingmu
Em Am D G
nanging aku neng atimu
C G
ra kudu nduweni sliramu
Em Am D G
penting wes ngerti rasamu

C
sorry banget yo mas
G
aku ngikhlasne awakmu dirabi mantanmu
D
demi masa depanmu, nanging ojo kuwatir
G
aku tetep menunggu, menunggu di sini
C
tempat biasa bertemu, ora kurang dalan
G
panggah iso ketemuan, ora kurang coro
Em Am
panggah iso andum tresno
D G
aku lan sliramu, ra biso di pisahne
C
senajan wes duwe bojo dewe dewe

G
senadyan ra neng sandingmu
Em Am D G
nanging aku neng atimu
C G
ra kudu nduweni sliramu
Em Am D G
penting wes ngerti rasamu

C
ojo lali mbesuk,
G
bojomu kon nanggap aku, ora usah bayar
D
penting mok cepaki ciu
G
aku arep joget sak kesele awakku
C
bojomu tak jak pencak, gawe jurus 87
G
sepurane sing akeh aku kakehan ngoceh
Em Am
bukan maksud hati ingin menjadi receh
D G
aku hanya sekedar ingin curhat di sini
C
kita pernah berjanji sehidup semati

G
senadyan ra neng sandingmu
Em Am D G
nanging aku neng atimu
C G
ra kudu nduweni sliramu
Em Am D G
penting wes ngerti rasamu

G
hompimpah alaihum gambreng
G
kadung sumpah selawase gandeng
G
ono teklek kecemplung segoro
G
nganti tuwek panggah iseh tresno

G C G
sepisan njalukku ojo di lalekne
D G D G
masio statusmu uwes dadi bojone
G C G
ra ketang sak lembar sempetno wektumu
D G D G
kirimo kabar gawe tombo kangenku..

C G
senadyan ra neng sandingmu
Em Am D G
nanging aku neng atimu
C G
ra kudu nduweni sliramu
Em Am D G
penting wes ngerti rasamu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel