Fajar X Peje - Suwun Sayang Chord Guitar

(Intro) C F C F

C F
lewat lagu iki..
C F -C/E
aku titip rindu..
Dm G
kanggo wong sing gelem nompo aku..

C F
nadyan akeh sing sampurno
C F -C/E
kowe tetep mileh aku..
Dm G
mung sopo lan ora sugih bondo..

F Em Dm G C
aku sadar.. dudu rojo
F Em Dm
nanging tresnaku raiso diukur
G
karo gedene donyo

(Chorus)
C F
mung kowe siji sijine..
G C -G/B
sing gelem nompo opo anane..
Am Dm
sing gelem terus berjuang
G C
susah seneng kowe tetep sayang..

C F
mung kowe siji sijine..
G C -G/B
sing iso gawe atiku tenang..
Am Dm
masio tutupe jaman
G C
aku tetep matur suwun sayang..

(Int.) F Em Dm G C
F Em Dm G

F Em Dm G C
aku sadar.. dudu rojo
F Em Dm
nanging tresnaku raiso diukur
G A
karo gedene donyo..

(Chorus)
D G
mung kowe siji sijine..
A D
sing gelem nompo opo anane..
Bm Em
sing gelem terus berjuang
A D
susah seneng kowe tetep sayang..

D G
mung kowe siji sijine..
A D
sing iso gawe atiku tenang..
Bm Em
masio tutupe jaman
A D
aku tetep matur suwun sayang..

Em A D G D
aku tetep.. matur suwun sayang..



Fajar X Peje - Suwun Sayang

(Intro) G C G C

G C
lewat lagu iki..
G C -G/B
aku titip rindu..
Am D
kanggo wong sing gelem nompo aku..

G C
nadyan akeh sing sampurno
G C -G/B
kowe tetep mileh aku..
Am D
mung sopo lan ora sugih bondo..

C Bm Am D G
aku sadar.. dudu rojo
C Bm Am
nanging tresnaku raiso diukur
D
karo gedene donyo

(Chorus)
G C
mung kowe siji sijine..
D G -D/F#
sing gelem nompo opo anane..
Em Am
sing gelem terus berjuang
D G
susah seneng kowe tetep sayang..

G C
mung kowe siji sijine..
D G -D/F#
sing iso gawe atiku tenang..
Em Am
masio tutupe jaman
D G
aku tetep matur suwun sayang..

(Int.) C Bm Am D G
C Bm Am D

C Bm Am D G
aku sadar.. dudu rojo
C Bm Am
nanging tresnaku raiso diukur
D E
karo gedene donyo..

(Chorus)
A D
mung kowe siji sijine..
E A
sing gelem nompo opo anane..
F#m Bm
sing gelem terus berjuang
E A
susah seneng kowe tetep sayang..

A D
mung kowe siji sijine..
E A
sing iso gawe atiku tenang..
F#m Bm
masio tutupe jaman
E A
aku tetep matur suwun sayang..

Bm E A D A
aku tetep.. matur suwun sayang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel