Didi Kempot - Ngoyak Tresno Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) G C D G
Em A D..

G C D G
aku ora wedi panase segoro geni
Em A D
ning endi lungamu, tak goleki..
G C D G
jerone samudro ra biso ngalangi
C D G
tresnaku, sing ono neng ati

G C D G
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Em A D
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
G C D G
aku dudu rojo, uripku rekoso
C D G
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Em G Am D G..

(Chorus)
Em Bm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
C D G
sugih miskin ginaris kang dumadi
Em Bm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
C D G D
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

G C D G
aku ora wedi panase segoro geni
C D G
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.) G C D G
Em A D..
G C D G
C D G D

G C D G
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Em A D
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
G C D G
aku dudu rojo, uripku rekoso
C D G
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Em G Am D G..

(Chorus)
Em Bm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
C D G
sugih miskin ginaris kang dumadi
Em Bm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
C D G D
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

G C D G
aku ora wedi panase segoro geni
C D G
jerone samudro ra biso ngalangi..
C D G
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..



Didi Kempot - Ngoyak Tresno

(Intro) Bb D# F Bb
Gm C F..

Bb D# F Bb
aku ora wedi panase segoro geni
Gm C F
ning endi lungamu, tak goleki..
Bb D# F Bb
jerone samudro ra biso ngalangi
D# F Bb
tresnaku, sing ono neng ati

Bb D# F Bb
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Gm C F
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb D# F Bb
aku dudu rojo, uripku rekoso
D# F Bb
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Gm Bb Cm F Bb..

(Chorus)
Gm Dm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
D# F Bb
sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm Dm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
D# F Bb F
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

Bb D# F Bb
aku ora wedi panase segoro geni
D# F Bb
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.) Bb D# F Bb
Gm C F..
Bb D# F Bb
D# F Bb F

Bb D# F Bb
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Gm C F
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb D# F Bb
aku dudu rojo, uripku rekoso
D# F Bb
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Gm Bb Cm F Bb..

(Chorus)
Gm Dm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
D# F Bb
sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm Dm
yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
D# F Bb F
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

Bb D# F Bb
aku ora wedi panase segoro geni
D# F Bb
jerone samudro ra biso ngalangi..
D# F Bb
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel