Didi Kempot - Lelakon Tresno Chord Guitar

(Intro) C G Am G
F G# C G

C G
Separo atimu lungo ninggalake aku
F G C
Seprene ono ngendi paranmu
Dm
Lungo tanpo pamit
Em Am
ninggalke crito sing pait
F D G Dm G
Keracun batinku kepengen njerit..

C
Lereng argo wilis
G
dadi saksi nggonku nangis
F G C
Rasane ati koyo diiris
Dm
Neng kutho kediri
Em Am
iseh tak simpen neng ati
F G C
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) G C F G C

(Chorus)
C
Koyo sumendale nyowo
F
kang cinabut soko rogo
G C F G C
Kowe pamit lungo megat tali tresno

C
Hang rusak tali akromo
F
Kowe lali kowe cidro
G C
Kowe kepincut marang nafsune durjono

C
Tak leremke atiku
G
senajan kesekso batinku
F G C
Aku percoyo marang gustiku
Dm
Yen wes titi wanci
Em Am
jagad madangi atimu
F G C
Jembare samudro pangapuraku

(Interlude) G C F G C
Dm Em Am F G C G

C
Lereng argo wilis
G
dadi saksi nggonku nangis
F G C
Rasane ati koyo diiris
Dm
Neng kutho kediri
Em Am
iseh tak simpen neng ati
F G C
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) G C F G C

(Chorus)
C
Koyo sumendale nyowo
F
kang cinabut soko rogo
G C F G C
Kowe pamit lungo megat tali tresno

C
Hang rusak tali akromo
F
Kowe lali kowe cidro
G C
Kowe kepincut marang nafsune durjono

C
Tak leremke atiku
G
senajan kesekso batinku
F G C
Aku percoyo marang gustiku
Dm
Yen wes titi wanci
Em Am
jagad madangi atimu
F G C
Jembare samudro pangapuraku..

(Outro) Dm Em Dm G C



Didi Kempot - Lelakon Tresno

(Intro) B F# G#m F#
E G B F#

B F#
Separo atimu lungo ninggalake aku
E F# B
Seprene ono ngendi paranmu
C#m
Lungo tanpo pamit
D#m G#m
ninggalke crito sing pait
E C# F# C#m F#
Keracun batinku kepengen njerit..

B
Lereng argo wilis
F#
dadi saksi nggonku nangis
E F# B
Rasane ati koyo diiris
C#m
Neng kutho kediri
D#m G#m
iseh tak simpen neng ati
E F# B
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) F# B E F# B

(Chorus)
B
Koyo sumendale nyowo
E
kang cinabut soko rogo
F# B E F# B
Kowe pamit lungo megat tali tresno

B
Hang rusak tali akromo
E
Kowe lali kowe cidro
F# B
Kowe kepincut marang nafsune durjono

B
Tak leremke atiku
F#
senajan kesekso batinku
E F# B
Aku percoyo marang gustiku
C#m
Yen wes titi wanci
D#m G#m
jagad madangi atimu
E F# B
Jembare samudro pangapuraku

(Interlude) F# B E F# B
C#m D#m G#m E F# B F#

B
Lereng argo wilis
F#
dadi saksi nggonku nangis
E F# B
Rasane ati koyo diiris
C#m
Neng kutho kediri
D#m G#m
iseh tak simpen neng ati
E F# B
Janjimu naliko neng sekar taji

(Intro) F# B E F# B

(Chorus)
B
Koyo sumendale nyowo
E
kang cinabut soko rogo
F# B E F# B
Kowe pamit lungo megat tali tresno

B
Hang rusak tali akromo
E
Kowe lali kowe cidro
F# B
Kowe kepincut marang nafsune durjono

B
Tak leremke atiku
F#
senajan kesekso batinku
E F# B
Aku percoyo marang gustiku
C#m
Yen wes titi wanci
D#m G#m
jagad madangi atimu
E F# B
Jembare samudro pangapuraku..

(Outro) C#m D#m C#m F# B

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel