Didi Kempot - Kowe Ojo Lara Chord Guitar

(Intro) C Em F G
C Em F G C..

C Em F G
yen kowe lara.. aku mengko kepiye
C Am F G
yen kowe sedih.. aku melu ngrasakne
C-Bm-Am D
aku tresno kowe..
G
tresnaku ora mung ono neng lambe..

C Em F G
yen kowe gelo.. ojo mung meneng wae
C Am F G
yen aku salah.. njaluk pangapurane
C Am F G C
aku seneng kowe.. selawase..

(Intro) F G Em Am
F G C

G C
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
G C
sedih tak enteni.. tekamu..
G C
kowe ojo loro.. ojo kelara
F G C
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

(Interlude) F G Em Am
F G C
F G Em Am
F G C

C Em F G
yen kowe kangen.. tak mesem neng impenmu
C Am F G
nganti sewengi.. kanggo sangu turumu
C Am F G C
aku kangen kowe.. salawase..

(Intro) F G Em Am
F G C

G C
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
G C
sedih tak enteni.. tekamu..
G C
kowe ojo loro.. ojo kelara
F G C
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

G C
manise tresno.. ra biso ilang
G C
seprene kowe.. sing tak sayang
G C
kowe ojo lara.. ojo ojo lara
F G C
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga..



Didi Kempot - Kowe Ojo Lara

(Intro) A C#m D E
A C#m D E A..

A C#m D E
yen kowe lara.. aku mengko kepiye
A F#m D E
yen kowe sedih.. aku melu ngrasakne
A-G#m-F#m B
aku tresno kowe..
E
tresnaku ora mung ono neng lambe..

A C#m D E
yen kowe gelo.. ojo mung meneng wae
A F#m D E
yen aku salah.. njaluk pangapurane
A F#m D E A
aku seneng kowe.. selawase..

(Intro) D E C#m F#m
D E A

E A
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
E A
sedih tak enteni.. tekamu..
E A
kowe ojo loro.. ojo kelara
D E A
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

(Interlude) D E C#m F#m
D E A
D E C#m F#m
D E A

A C#m D E
yen kowe kangen.. tak mesem neng impenmu
A F#m D E
nganti sewengi.. kanggo sangu turumu
A F#m D E A
aku kangen kowe.. salawase..

(Intro) D E C#m F#m
D E A

E A
suwene wektu.. kairing tresno kang tuhu
E A
sedih tak enteni.. tekamu..
E A
kowe ojo loro.. ojo kelara
D E A
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

E A
manise tresno.. ra biso ilang
E A
seprene kowe.. sing tak sayang
E A
kowe ojo lara.. ojo ojo lara
D E A
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel