Didi Kempot - Eling Taiwan Chord Guitar

(Intro) G Am D G
Em G Am D G

G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
Am D
kepingin nyusul nglangi segarane jero

G
neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
Am
rino wengi neng netro tansah ngatoni
Em
nganti kapan tekamu tak anti-anti
Am D G
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

(Intro) Em G Am D G

Em
jauh di mata selalu dekat di hati
Am D G
senajan adoh aku setya ngenteni

(Intro) Am D G

Em
jauh di mata slalu dekat di hati
Am D G D
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
Am D G
kepingin nyusul nglangi segarane jero

(Intro) G Am D G
Em G Am D G

G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
Am D G
kepingin nyusul nglangi segarane jero

G
neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
Am
rino wengi neng netro tansah ngatoni
Em
nganti kapan tekamu tak anti-anti
Am D G
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

(Intro) Em G Am D G

Em
jauh di mata selalu dekat di hati
Am D G
senajan adoh aku setya ngenteni

(Intro) Am D G

Em
jauh di mata slalu dekat di hati
Am D G D
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
Am D G
kepingin nyusul nglangi segarane jero

(Outro) Am D G

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel