Dhe Baz - Dewe Wani Chord Guitar

Capo di fret 4

(Intro) Am Am Dm Am
E G#m Am Bm E

Am Dm E Am A
bingu..ung.. aku kudu pie..
Dm E
merjuangke kowe sing pasti akhire..
Am A
amung pepisahan..
Dm E
mergo sadar aku.. aku iki sopo
Am G#m E
ora nduwe opo opo..

Am Dm E Am A
tena..an.. opo sing tak roso..
Dm E
kepenggak wong tuomu ora setuju..
Am A
dewe bebarengan..
Dm E
mergo ngerti aku.. aku iki sopo
Am
ora nduwe opo opo..

G C
umpomo diteruske malah aku loro dewe
Dm E
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
Am Em
selawase sliramu neng ati
Dm
snadyan aku iki ngerti
E
ora iso dadi siji..
Am Em
tak lakoni.. kanthi kuat ati
Dm
siso uripku iki
E
tak pasrahke marang Gusti..
Dm Am Dm E
aku dewe wani..

(Int.) Cm Gm Dm Am

G C
umpomo diteruske malah aku loro dewe
Dm E
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
Am Em
selawase sliramu neng ati
Dm
snadyan aku iki ngerti
E
ora iso dadi siji..
Am Em
tak lakoni.. kanthi kuat ati
Dm
siso uripku iki
E
tak pasrahke marang Gusti..

Am Em
selawase sliramu neng ati
Dm
snadyan aku iki ngerti
E
ora iso dadi siji..
Am Em
tak lakoni.. kanthi kuat ati
Dm
siso uripku iki
E
tak pasrahke marang Gusti..
Am G F
aku dewe wani..
E Am G F
aku dewe wani..
E Am G F
aku dewe wani..
E Am G F
aku dewe wani..
E Am
aku dewe.. wani..



Dhe Baz - Dewe Wani

(Intro) C#m C#m F#m C#m
G# Cm C#m D#m G#

C#m F#m G# C#m C#
bingu..ung.. aku kudu pie..
F#m G#
merjuangke kowe sing pasti akhire..
C#m C#
amung pepisahan..
F#m G#
mergo sadar aku.. aku iki sopo
C#m Cm G#
ora nduwe opo opo..

C#m F#m G# C#m C#
tena..an.. opo sing tak roso..
F#m G#
kepenggak wong tuomu ora setuju..
C#m C#
dewe bebarengan..
F#m G#
mergo ngerti aku.. aku iki sopo
C#m
ora nduwe opo opo..

B E
umpomo diteruske malah aku loro dewe
F#m G#
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
C#m G#m
selawase sliramu neng ati
F#m
snadyan aku iki ngerti
G#
ora iso dadi siji..
C#m G#m
tak lakoni.. kanthi kuat ati
F#m
siso uripku iki
G#
tak pasrahke marang Gusti..
F#m C#m F#m G#
aku dewe wani..

(Int.) Em Bm F#m C#m

B E
umpomo diteruske malah aku loro dewe
F#m G#
yen tak ikhlaske.. aku iseh sayang..

(Chorus)
C#m G#m
selawase sliramu neng ati
F#m
snadyan aku iki ngerti
G#
ora iso dadi siji..
C#m G#m
tak lakoni.. kanthi kuat ati
F#m
siso uripku iki
G#
tak pasrahke marang Gusti..

C#m G#m
selawase sliramu neng ati
F#m
snadyan aku iki ngerti
G#
ora iso dadi siji..
C#m G#m
tak lakoni.. kanthi kuat ati
F#m
siso uripku iki
G#
tak pasrahke marang Gusti..
C#m B A
aku dewe wani..
G# C#m B A
aku dewe wani..
G# C#m B A
aku dewe wani..
G# C#m B A
aku dewe wani..
G# C#m
aku dewe.. wani..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel