Derradru - Pejuang LDR Chord Guitar

(Intro) Am Em F C
Am Em F G..

C Em
aku sabar ngenteni
Am Em
sliramu nganti bali..
F C
bakal tak eleng-eleng..
Dm G
janji seng kok ucapke..

C Em
saiki adoh paranmu..
Am Em
neng kene iseh tak tunggu..
F C
mugo wae enggal balimu
Dm G
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
Am Em
kabeh wes tak niati..
F C
sak jroning ati iki..
Am Em
jogonen roso iki..
F G
ojo nganti kowe lali..

Am Em
mergo aku neng kene..
F C
tetep iseh ngenteni..
Am Em
nganti tekan balimu..
F G
ra bakal pindah ati..

(Int.) Am Em F C
Am Em F G..

C Em
aku sabar ngenteni
Am Em
sliramu nganti bali..
F C
bakal tak eleng-eleng..
Dm G
janji seng kok ucapke..

C Em
saiki adoh paranmu..
Am Em
neng kene iseh tak tunggu..
F C
mugo wae enggal balimu
Dm G
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
Am Em
kabeh wes tak niati..
F C
sak jroning ati iki..
Am Em
jogonen roso iki..
F G
ojo nganti kowe lali..

Am Em
mergo aku neng kene..
F C
tetep iseh ngenteni..
Am Em
nganti tekan balimu..
F G
ra bakal pindah ati..

Am Em
kabeh wes tak niati..
F C
sak jroning ati iki..
Am Em
jogonen roso iki..
F G
ojo nganti kowe lali..

Am Em
mergo aku neng kene..
F C
tetep iseh ngenteni..
Am Em
nganti tekan balimu..
F G
ra bakal pindah ati..

C Em
aku sabar ngenteni
Am Em
sliramu nganti bali..
F C
bakal tak eleng-eleng..
Dm G C
janji seng kok ucapke...



Derradru - Pejuang LDR

🎸 Chord aslinya dari F#m

Capo di fret 2

(Intro) Em Bm C G
Em Bm C D..

G Bm
aku sabar ngenteni
Em Bm
sliramu nganti bali..
C G
bakal tak eleng-eleng..
Am D
janji seng kok ucapke..

G Bm
saiki adoh paranmu..
Em Bm
neng kene iseh tak tunggu..
C G
mugo wae enggal balimu
Am D
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
Em Bm
kabeh wes tak niati..
C G
sak jroning ati iki..
Em Bm
jogonen roso iki..
C D
ojo nganti kowe lali..

Em Bm
mergo aku neng kene..
C G
tetep iseh ngenteni..
Em Bm
nganti tekan balimu..
C D
ra bakal pindah ati..

(Int.) Em Bm C G
Em Bm C D..

G Bm
aku sabar ngenteni
Em Bm
sliramu nganti bali..
C G
bakal tak eleng-eleng..
Am D
janji seng kok ucapke..

G Bm
saiki adoh paranmu..
Em Bm
neng kene iseh tak tunggu..
C G
mugo wae enggal balimu
Am D
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
Em Bm
kabeh wes tak niati..
C G
sak jroning ati iki..
Em Bm
jogonen roso iki..
C D
ojo nganti kowe lali..

Em Bm
mergo aku neng kene..
C G
tetep iseh ngenteni..
Em Bm
nganti tekan balimu..
C D
ra bakal pindah ati..

Em Bm
kabeh wes tak niati..
C G
sak jroning ati iki..
Em Bm
jogonen roso iki..
C D
ojo nganti kowe lali..

Em Bm
mergo aku neng kene..
C G
tetep iseh ngenteni..
Em Bm
nganti tekan balimu..
C D
ra bakal pindah ati..

G Bm
aku sabar ngenteni
Em Bm
sliramu nganti bali..
C G
bakal tak eleng-eleng..
Am D G
janji seng kok ucapke...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel